Horoscop

Valabil pe 22 octombrie

Berbec: Se poate să fie un moment bun, decisiv chiar pentru relaţia voastră de cuplu şi să ştiţi dacă vă căsătoriţi, sau nu. Veşti bune cu ecouri în viaţa sentimentală, se reînfiinţează careva care vrea să fiţi un cuplu, c-aţi mai încercat dar n-a mers din prima - acum se poate.

Taur : Se pare că cinevacare tine morţiş să vă-ntâlniţi, să se vadă armonia- exista,nu există - ca atracţie or fi din partea acestei persoane. Poate-i chemaţi pe prieteni, rude, să deguste preparatele de sezon şi să fie un motiv de bucurie pentru toată lumea, să fie un pretext de chefuit.

Gemeni: O să vă puteţi ofei şansa de a fi fericiţi şi să daţi dovadă de înţelegere faţă de perechea de suflet, şi să comunicaţi lejer, să nu se strecoare indiferenta. Se poate să vă invitw cineva - din scurt - la o întrunire, o petrecere şi să vă mobilizaţi uşor să readuceţi, c-aveţi energie, entuziasmul o să-apara şi el instantaneu.

Rac : Poate redescoperiţi o îndeletnicire de timp liber care să stimuleze creativitatea şi să vă hrăniţi sufleteşte. Poate vă oferiţi o masă de duminică în familie, după care fiecare la treaba lui, să ieşiţi în parc, la terasă, la un spectacol, un târg cu specific, să vă deconectaţi.

Leu : E careva cu care vă puteţi completa frumos şi să contribuie fiecare cu câte ceva care să consolideze relaţia să rămâneţi împreună. Voi puteţi da o raită pe la prietenii care locuiesc mai aproape de casă şi o să vă prindă bine.

Fecioară: În grupul de prieteni poate este careva care să fie interesat de o relaţie. O să vreţi să faceţi economie, dar n-o să vă re-nchideți în casă, o plimbare, o cafea, tot o să vă permiteţi şi vă mai fac şi alţii cinste, o să vă priască ieşirile.

Balanță: O puteţi lua din loc şi s-ajungeţi pe la rude, la prieteni, staţi câteva ore şi vă-ntoarceţi şi o să fiţi fresh, luni, la program. O să fiţi în centrul atenţiei că aveţi ceva de spus ori de făcut în public şi o să rămâneţi în valoare pentru că lumea o să vă recunoască meritele.

Scorpion: Se poată să vină în vizită rudele apropriate, fraţi, surori, nepoţi şi să vă întreţineţi frumos la un grătar, o cafea, o prăjitură. Aveți speranţa că puteţi fi şi voi fericiţi şi să aveţi copii, să vă căsătoriţi, o casă, ori să vă cumpăraţi una.

Săgetător: Vă invită careva la masă în oraş, să ştie dacă se întrevede o relaţie de durată. Poate alegeţi o variantă de relax în care să vă odihniţi şi să vă reculegeţi.

Capricorn: Se poate să apară cineva cu şarm, care să vă cucerească şi o să va-ncalzească sufletul, după o perioadă în care v-aţi simţit izolaţi. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, de o invitaţie în oraş, poate vă duceţi şi pentru o excursie de o zi ca să vă-ntâlniţi cu cineva sau ca să fiţi de faţă la un eveniment cultural, sportiv,

Vărsător: Se poate s-aveţi o discuţie de principiu cu cineva care vrea să vă ofere un job, o colaborare şi să vă convină. O să vă fie la-ndemână să plecaţi pe undeva cu prietenii, vă plimbaţi şi voi câteva ore, spălaţi retina cu peisaje mai noi, mai vechi şi o să fie revigorant.

Pești: Cineva de pe alte meleaguri va căută, vă cheamă acolo unde locuieşte şi dacă nu vă puteţi duce poate vine la voi să vă vedeţi odată. Pe voi copiii vă scot din casă, vă duceţi într-un parc ori la munte să descarcati toţi tensiunile şi să vă oferiţi un respiro, să căpătaţi bună dispoziţie.

Vizualizări: 1,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: