Horoscop

Valabil pe 12 decembrie

Berbec: Un semn de viață din partea cuiva care v-a dus dorul și o să aflați ce șanse sunt să vă vedeți de sărbători. Se poate să luați bani din mai multe surse, dacă aveți și colaborări și o să vă permiteți o escapadă turistică măcar de 2, 3 zile, undeva într-o stațiune.

Taur: Îi faceți o surpriză partenerului de cuplu și rezervați o camera la un hotel, poate chiar în străinătate și o să fie apreciat gestul. Poate să fie o perioadă bănoasă pentru voi, poate contribuie serios și partenerul de cuplu și o să vă drămuiți în așa fel finanțele, încât să vă ajungă pentru tot ce v-ați propus.

Gemeni: Se poate să petreceți câteva ore la cumpărături, iar dacă nu agreați alergatul prin magazine treceți pe online. O să fiți curtați de niște angajatori care au planuri mari cu voi din ianuarie încolo și o să câștigați bani frumoși dacă vă înțelegeți în toate privințele.

Rac: E posibil să luați o decizie referitoare la viața în doi și să i-o dezvăluiți abia de Revelion. Poate e o cerere în căsătorie, un accept. Se poate să apară cineva care să vă lumineze viața, să vă înțelegeți, să vă respectați și să aveți o căsnicie solidă. Promite să fie stabilitate.

Leu: Poate o să valorificati niște produse. Faceți voi rost de bani de undeva și o să aveți de cheltuială până după Anul Nou. O veste bună, care să vă pună într-o lumină favorabilă și să puneți în aplicare o strategie de afaceri, să câștigați bani, pentru că se anunță o conjunctură favorabilă.

Fecioară: O să faceți cunoștință cu cineva care va fi aproape de sufletul vostru și o să aveți curaj să porniți într-o relație, cu pași mici la început. O să fiți răsplătiți pentru ce ați muncit în decursul anului și o să le luați alor voștri ce știți că le place. Vă gândiți și la o minivacanță pe undeva.

Balanță: Vine o ofertă de la job, dar rămâne de văzut dacă vă înțelegeți la bani. Se pare c-o să vă abțineți cu greu să nu cheltuiți bani cu nemiluita, dar poate vă mai temperează partenerul care vrea să mai aveți și o rezervă acolo.

Scorpion : Se poate să aflați cu cine o să petreceți Revelionul și e de văzut dacă trebuie plătit un avans, ori e de achitat toată suma odată. O să puteți rezolva problema banilor și să le luați cadouri celor dragi, să aveți și pentru mâncare, să vă achitați de toate obligațiile financiare.

Săgetător: Se așteaptă un răspuns de la voi și poate știți deja dacă o să petreceți Crăciunul sau Anul Nou cu acel cineva. Întrevedere cu cineva care vrea să lucrați împreună și insistă cu argumente care vă conving și o să vă facă ușoară alegerea.

Capricorn: O atmosferă mult mai bună în colectivitate și o să vă simțiți bine pe la evenimentele acestei perioade. O să fiți în tonus. Se poate să cereți un împrumut de la o bancă să plecați pe undeva de sărbători, să vă bucurați de prezența alor voștri și de peisaje, de o cazare cu multe stele.

Vărsător: E cineva care vă iubește și vrea să se asigure că vă place destinația de vacanță pe care a ales-o. Deocamdată e secretă. Vești bune, luați și bani, se întâmplă tot felul de lucruri neașteptate și care vă modifică, din mers, programul. O să fiți însă, prompți în replică.

Pești: Se poate să primiți un ajutor nesperat și să vă descurcați cu toate obligațiile, și de serviciu și personale, de familie. Și vouă vă intră bani și o să-i cam faceți praf, că aveți o listă lungă de cumpărături și timpul vă presează, așa că o să recurgeți, poate, la online.

Vizualizări: 983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: