Horoscop

Valabil pe 13 decembrie

Berbec: O să puteţi legaliza nişte acte fără de care nu puteaţi deveni proprietari şi o să fie un sfârşit de an cu împliniri, cu definitivări. Poate prindeţi din zbor o excursie la munte sau într-un oraş din străinătate, să fie ceva inedit, să simţiţi că e anul nou şi să fie cadoul de sub vâsc.

Taur: Partenerul de viaţă vă încarcă zilele-astea cu nişte responsabilităţi în plus pentru că singur nu se mai descurca. O să daţi dovadă de curaj şi-o să acceptaţi o colaborare care promite să v-aducă nişte câştiguri care să vă asigure un nivel de trăi mai ridicat, să nu ducă lipsă de nimic familia.

Gemeni: Poate-abia acum vin banii pentru care aţi făcut demersuri insistente şi-o să aveţi timp să luaţi tot ce-aţi trecut pe lista de obligatorii. E agitaţie, la voi, vă pregătiţi de un asalt pe linie profesională, poate o fi ceva în particular, o afacere care-aduce bani mulţi.

Rac: Persoana în care v-aţi pus mari speranţe c-o să petreceţi o parte măcar din sărbători va fi alături de voi şi stresul dispare. O să puteţi rezolva o problemă care ţine de relaţii, de serviciu ori personale, o să găsiţi formula potrivită ca să vă conectaţi pe frecvenţa armonica.

Leu: O să perfectaţi nişte acte fără de care nu vă puteţi recupera nici bani, nici bunuri, va fi o reuşită. Se pare c-o s-aveţi ocazia să luaţi la un preţ bun ceva pentru casa, mai nimeriţi şi alte reduceri şi o să vă rămână de luat alimente şi cadouri.

Fecioară: Se observă o cheltuială, poate ați uitat de vreo factură şi nu vreţi să rămâneţi cu vreo datorie anul viitor. E posibil să încasaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la magazine să luaţi ce-aveţi nevoie, cadouri, diverse lucruri pentru cei mici pe care-i trimiteţi câteva zile în tabără.

Balanță: Parcă au intervenit nişte modificări în programul de vacanţă şi o să insistaţi pe lângă partenerul de cuplu să spună mai clar ce doreşte. Aţi mai avea nişte lucruri de pus la punct cu angajaţi colaboratori care lipsesc sau nu şi-au terminat treaba şi nu vă puteţi lua banii - vedeţi cum îi struniţi.

Scorpion: O să aveţi noroc de bani, pot fi nişte sume pe care trebuia să le încasati luna trecută, dar atunci nu au fost suficiente resurse. Se poate să vă răzgândiţi în privinţa unui contract pe care partenerii de afaceri se-aşteaptă să-l prelungiţi, dar voi v-aţi găsit, poate, altceva mai convenabil.

Săgetător: Poate-i dezvăluiţi partenerului de cuplu unde-o să plecaţi împreună în vacanţă - ca să-i ridicaţi moralul, că are nevoie. Veşti importante, poate luaţi şi vreo decizie, dar e bine să cântăriţi situaţia, să nu vă lăsaţi duşi de val, că sunt oameni care depind de voi.

Capricorn: E o atmosferă mai caldă în relaţia de cuplu şi o să vă gândiţi şi la căsătorie dacă n-aţi făcut acest lucru până acum. Încep să se-adune banii pe care i-aţi cerut de luna trecută şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile acestei perioade şi-o s-aveţi grijă să vă mai şi rămână ceva de rezervă.

Vărsător: Apare din senin posibilitatea să lucraţi altundeva şi trebuie dat răspunsul din scurt şi asta va panichează. Un gest îndrăzneţ şi fiinţa de care sunteţi îndrăgostiţi o să fie cucerită pe de-a-ntregul şi-o să vă bucuraţi de o convieţuire aşa cum v-aţi dorit.

Pești: Poate daţi o raită pe la magazine să va înnoiti, să luaţi câte ceva şi pentru interiorul locuinţei, să fie frumos de sărbători. O să va îngrijiti de casă, de familie şi de sănătatea alor voştri, ca să vă prindă sărbătorile în cea mai bună formă şi să fiţi mulţumiţi că aţi făcut tot ce a depins de voi.

Vizualizări: 891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: