Horoscop

Valabil pe 14/15 decembrie

Berbec: Se poate să umblați la banii din bancă pentru o excursie de sărbători, pentru că vă depășește bugetul acestei perioade. O atmosferă mai bună decât de obicei la serviciu și o să luați vreun premiu. O să vă orientați spre o altă direcție care v-ar putea aduce și mai mult succes.

Taur: Se conturează niște bani, dar poate trebuie să mai trimiteți niște acte ca să-i și încasați. Poate i-ați câștigat în instanța. E posibil să vină cineva de la drum sau să vă trimită un colet. Pot fi produse alimentare sau de îmbrăcat, ceva care o să vă facă plăcere.

Gemeni: E cineva care vrea să petreceți Anul Nou împreună și nu e sigură persoana că o să acceptați. Vă întâlniți cu niște oameni la care țineți și o să puneți țara la cale să petreceți fie Crăciunul, fie Anul Nou, dacă nu cumva pe amândouă.

Rac: Se pare că veți beneficia de niște avantaje. Poate au devenit șefii mai umani, generoși, acum de sărbători. O să reglați niște situații, printre care și cea financiară și o să vă gestionați în așa fel banii, încât să vă ajungă până după sărbători, pe cât posibil.

Leu: Poate dați de un medicament care să vă ajute să aveți o stare de sănătate optimă, să vă puteți mișca și distra. Se pare că o să aflați despre o sumă de bani, o primă pe care puteți conta ca să vă duceți într-o vizită la cineva din alt oraș că aveți niște promisiuni de ținut.

Fecioară: Poate ieșiți la întâlnire cu cineva care vă vrea într-o relație și dacă nu e nimeni în viața voastră amoroasă și vă place persoana, știți ce aveți de făcut. Poate abia acum s-a decis partenerul de cuplu să plecați undeva de sărbători, măcar 2, 3 zile și vă interesați de transport, cazare, finanțe.

Balanță: Se poate să treacă diseară cineva pe la voi și să vă bucurați de ultimele noutăți și de invitațiile de Anul Nou. Se poate să ajungeți la un consens cu cineva care nu vă recunoștea niște drepturi și o să vă recăpătați bunurile și restul fără avocați, plângeri și așa mai departe.

Scorpion: Poate faceți un efort financiar să vă puneți mașina la punct, mai ales dacă plecați în vacanță cu ea, dacă nu lăsați totul pentru după ianuarie. O să vă intre bani și o să luați ce aveți pe lista obligatorie ca să nu lăsați totul pe ultimele zile sau ore, ca să fiți siguri că le găsiți.

Săgetător: Poate plecați pe undeva în plimbare, dacă nu de azi, poate mâine și rămâneți până duminică eventual. O veste bună, un câștig, o întâlnire care să vă dea speranțe de mai bine în viața sentimentală și o să vă reinventați, că aveți resurse nelimitate.

Capricorn: Se poate să vă încerce niște emoții teribile la vederea unui cadou, oricât de mic, de valoros, pentru că e de la cineva neprețuit. Se anunță bani și prelungirea unui contract de muncă. Poate fi și o colaborare de care au fost încântați beneficiarii și o să vă asigurați un profit cert.

Vărsător: Se poate să achitați o sumă integrală sau restul, dacă ați plătit avansul pentru un sejur la hotel, la o cabană, de sărbători. O să primiți bani sau niște bonuri valorice. Pot fi și produse de sezon și o să fie o recompensă pe măsura eforturilor depuse în decursul anului.

Pești: O să primiți acte, confirmări, de la cei de care depinde promovarea la serviciu sau pe scena socială. Vă pregătiți de plecare. Se poate să vă duceți și cu treabă și să vă întoarceți până de Crăciun și să plecați iar. Casa drumurilor lungi e deschisă până la începutul lui ianuarie.

Vizualizări: 893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: