Nouă cupluri din toată țara s-au cununat de Revelion, la Poarta Sărutului

A continuat tradiția căsătoriilor la Poarta Sărutului, de Revelion. Nouă cupluri din mai multe județe din țară s-au căsătorit în noaptea dintre ani lângă sculptura lui Constantin Brâncuși. Mirii au primit din partea municipalității flori și tort.

18 tineri din Argeș, Timiș, Olt, Buzău, Dolj și Gorj și-au unit destinele în primele minute din 2020. Toți au vrut să se cunune lângă Poarta Sărutului din Târgu Jiu, ca să aibă noroc în căsnicie. Pentru toate cuplurile, Revelionul va veni de acum înainte cu două motive de sărbătoare.

„Suntem foarte fericiți că am reușit să facem asta. Ne dorim de mult timp. Soțul a fost cu ideea să ne cununăm aici. Sperăm să ne poarte noroc. O jumătate de an am plănuit cununia și a ieșit așa cum ne-am dorit. Suntem foarte bucuroși că suntem aici. Noi venim de la Argeș”, a spus o tânără mireasă.

„Soțul meu este din Buzău. Eu sunt din Timișoara. Am zis să facem un compromis și să facem cununia cumva la jumătatea distanței dintre noi. Am zis să ne cununăm la Poarta Sărutului. Ne va purta noroc. Sunt sigură”, a fost convingerea unei alte tinere ce a devenit mireasă la Târgu Jiu.

„Ne bucurăm că am reușit să ne cununăm aici. Ne dorim de mult. Cu siguranță că Poarta Sărutului va avea de acum înainte un loc special în inimile noastre”, a spus un alt tânăr care s-a cununat la Târgu Jiu, de Revelion.

Mirii au primit șampanie, tort și flori din partea municipalității. „Păstrăm tradiția și de această dată și sper că vom păstra această tradiție foarte mulți ani. Este un eveniment deosebit pentru toate cuplurile și pentru comunitatea târgujiană. De data aceasta, avem cupluri venite din toată țara. Avem șase cupluri din țară, trei din județul Gorj. Sunt extrem de încântat că am putut oficia aceste căsătorii. Aștept, anii următori, mai multe cupluri care să vină aici să se cunune. Promovăm orașul, promovăm operele lui Brâncuși. Sunt tineri din Argeș, Dolj, Timiș, Olt, Buzău și Gorj”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Galerie foto




Vizualizări: 3,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: