Horoscop

Valabil pe 14/15 martie

Berbec: Poate-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi o să fiţi în forma sa şi puteţi pleca pe undeva în plimbare. Se poate să mai luaţi nişte bani şi să-i cheltuiţi împreună cu familia, cu copiii, c-o să găsiţi voi nişte locuri în care să vă duceţi ca să descărcaţi tensiuni şi să vă refaceţi.

Taur: E cineva care vrea de multă vreme să vă-ntâlniţi ca să se vadă dacă există compatibilitate pentru o relaţie, sau nu. Întrevederi şi cu treaba şi de plăcere şi o să rezolvaţi din mers orice problemă care vă stătea pe cap, va mai rugaseră şi alţii să puneţi umărul la câte ceva.

Gemeni: O să semnaţi un act care să vă dea nişte drepturi şi o să profitaţi la maximum de ele şi de alte privilegii. O să vă faceţi cunoscută muncă, o fi un autopromo sau prin terţi o să atrageţi clienţi, cumpărători şi or să iasă bani, o să vă asiguraţi un loc pe firmament.

Rac : Se poate să vă bucuraţi de mai multă stimă şi consideraţie din partea şefilor, dar să trebuiască să munciţi şi mai mult o bună bucată de vreme. E cineva care vrea să vă asociaţi şi dac-or să vă convină termenii contractuali, vă combinaţi, dacă nu, rămâneţi pe poziţii şi poate găsiţi altceva mai bun.

Leu: Vă pregătiţi de o colaborare, poate sunt treburi importante de rezolvat şi o să vă iasă pasenţa. Se poate să prelungiţi un contract şi să vă asiguraţi banii pentru rate şi facturi, să vă permiteţi şi o ieşire la sfârşit de săptămână, sau să-i trimiteţi pe copii în excursie.

Fecioară: Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi care să vă ofere prilejul să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să practicaţi un hobby care să v-aducă şi bani. O să vă descurcaţi mai bine cu banii, o să mai câştigaţi şi din surse colaterale şi scăpaţi de datorii, dac-aveti şi o să mai respiraţi şi voi.

Balanță: O să puteţi reface o prietenie, o căsnicie, şi să consolidaţi relaţiile să învăţaţi lecţia parteneriatului. O invitaţie în oraş, poate e un eveniment, se iau decizii şi poate vă faceţi şi voi, cumva, simţită prezenţa, aveţi şi voi ceva de spus, de arătat.

Scorpion: Încep să se-adune banii în cont, vi se plătesc orele suplimentare şi alte lucruri pe care le-aţi făcut şi o să fie un confort financiar. Păreţi mai comunicativi, poate şi pentru că v-au reuşit nişte demersuri în ultima vreme şi v-aţi mai destins, aţi depăşit un moment de tensiune care v-a stors de energie.

Săgetător: Poate plecaţi împreună cu familia pe undeva să faceţi un pic de mişcare şi să vă bucuraţi de aer proaspăt şi de peisaje, de drum. Se poate să mai cereţi nişte bani la salariu, dacă nu vă descurcaţi cu cheltuielile curente şi să rezolvaţi chestiunile care ţin de bani şi de cerinţele alor voştri.

Capricorn: Poate vă faceţi timp să ieşiţi cu partenerul de cuplu la plimbare, la cafea, iar dacă nu e nimeni în viaţa voastră aţi putea întâlni pe cineva cu care să vă asortaţi. Aveţi o energie de-mprumut, vă-ncărcați bateriile şi poate porniţi pe un nou drum profesional, iar unii dintre voi personal şi poate vă căsătoriţi.

Vărsător: Se poate să vă duceţi la un eveniment care-o să vă pună în relaţie cu nişte oameni ca să intraţi într-un parteneriat de afaceri care să v-aducă bani. O să puteţi ajunge acolo unde v-aţi dorit de multă vreme şi-o să vă refaceţi energia, o să vă eliberaţi de griji, s-o puteţi porni cu forţe proaspete de luni încolo.

Pești: O să vă asociaţi cu nişte oameni să desfăşuraţi nişte activităţi deconectante, poate practicaţi un sport, sau o să descoperiţi un hobby. Poate vă pregătiţi de o plecare în excursie şi o să daţi zor să scăpaţi de toate obligaţiile şi de serviciu şi de familie ca să staţi până duminică la munte, sau la rude unde-o să vă duceţi.

Vizualizări: 1,242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: