Horoscop

Valabil pe 12 mai

Berbec: Vă simțiți bine acasă, între ai voștri, știți și că mai e puțin și vă puteți vedea cu prietenii cât de curând. Vă mai sfătuiți cu unul, cu altul, să vedeți ce-ar fi mai bine să lucrați, c-aveți mai multe oferte și sunteți un pic derutați - până duminică seară vă dați singuri răspunsul.

Taur: Poate vă faceți planuri să vă extindeți reședința, să amenajați diverse lucruri prin curte, pe balcon poate. O să vă faceți de lucru pe-acasă, poate-aveți și un sărbătorit și preparați ceva festiv, vorbiți cu rudele și cu prietenii - de la balcon, peste gard, în video.

Gemeni: Se poate să aflați despre o posibilă combinație partenerială care v-ar aduce profit și succes în plan profesional. Vă caută cineva cu care poate să reluați o relație care v-a făcut bine până la un punct, n-o mai fi mers, dar ar mai fi de încercat - ia vedeți.

Rac: Poate vi se dau niște alimente direct de la producător, le-oți fi comandat special pentru copii. Poate vă faceți curaj să redeschideți subiectul - căsătorie - și să vedeți dacă se poate anul acesta sau lăsați pe anul viitor, ca să vină și lume.

Leu: O să veniți cu promisiuni de viață armonioasă în doi ca să puteți conviețui în cei mai buni termeni. O să vă-nțelegeți cu viitorii parteneri de afaceri care lucrează într-un stil diferit, și o să vă obișnuiți cu timpul, mai ales că rezultatele vor fi foarte bune.

Fecioară: Poate faceți niște modificări la bucătărie, montați ceva care v-ar ajuta la gătit, ca să fie mai mult și mai bun. Par să mai fie treburi serioase pe-acasă de făcut și dacă tot mai e o săptămână de stat acasă poate dați zor să terminați, sau să faceți cât mai multe lucruri.

Balanță: V-ați arvunit deja o plecare, poate e cineva la destinație care pregătește o totul și o să vă acomodați cu un alt stil de viață. Poate faceți puțină mișcare prin casă, pe lângă, găsiți voi o formulă ca să vă și destindeți, dar să și puneți sângele în mișcare, și să-i antrenați și pe copii.

Scorpion: Se poate să primiți ceva bun de mâncare - v-o fi făcut cineva comandă, sau e un cadou c-ați avut un succes. O să vă programați și întâlniri de afaceri după 15, dar și ca să aveți activități deconectante, care să vă stimuleze starea de bine.

Săgetător: O să vă-ngrijiți de cineva care nu se poate deplasa, ori n-are suficienți bani să-și cumpere de mâncare. E cineva care vă face o surpriză, poate aflați o veste bună c-o să vină cineva, nu acum, ci deîndată ce se ridică restricțiile, și o să construiți o relație.

Capricorn: Poate vă consultați cu partenerul de cuplu și cu părinții să vedeți cine se va ocupa de cei mici după 15 mai. Vă socotiți banii să vedeți dacă faceți comandă de lucruri pe care-o să le folosiți în gospodărie, pe-afară, ori îi țineți acolo, la păstrare să nu rămâneți fără economii.

Vărsător: O idee prinde viață și-o să puteți pune în practică să iasă un proiect de anvergură și care să vă umple contul anul viitor. O să visați la clipă în care-o să vă-ntâlniți cu cineva de care v-ați separat, din cine știe ce motiv și o să aibă de unde să vă fie mai bine în relație.

Pești: O să mai amenajați un loc de odihnă, de stat la cafea, în curte, pe terasă, ca să vă destindeți. Se poate să vă organizați altfel după 15, să locuiți altundeva, să vă-ngrijiți de copii, nepoți, s-aveți activități sportive poate, cu ei, sau de alt gen.

Vizualizări: 897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: