Horoscop

Valabil pe 13 mai

Berbec: O să aveți rezultate bune la activitățile de grup de pe net și o să vedeți în ce formulă o să continuați după 15, ca să fie un succes. E posibil să vă consultați cu ai voștri și să scoateți la vânzare ceva care v-ar aduce bani, ori poate sunt lucruri de care vreți să vă descotorosiți și le dați gratis cuiva.

Taur: Poate faceți socoteli să vedeți ce sumă să investiți în casă, că o să vreți să amenajați grădina, terasa, pentru doza de relaxare. Aveți voi motive de bucurie. Ai voștri sunt sănătoși, poate începeți lucrul după o perioadă de stat acasă și viața reintră în normal, drept pentru care sărbătoriți.

Gemeni: Vă faceți planuri de lucrat ceva, neapărat, și în colaborare, ca să aveți cu ce să plătiți facturi, taxe, impozite. Se aproprie cineva, dar n-o să vă invadeze spațiul, că nu e voie. După 15 vedeți dacă simțiți la fel sau e o defazare care nu duce la o relație.

Rac: Vă faceți și voi o evaluare a stării de sănătate, mai eliminați din stres, din mâncărurile prea grele, care vă fac rău. Parcă vine un strigat de ajutor din partea familiei, a celor cu care nu locuiți împreună, dar poate fi de dor și nu pentru că nu se descurcă. O să treceți pe la ei săptămâna viitoare.

Leu: E cineva dintr-o fostă relație care vă sună, insistă să mergeți mai departe, pentru că aveți multe în comun. O să mai răscoliți pe net în căutarea unei firme, agenții, cu care să lucrați, că aveți niște idei de proiecte, care se pretează la situația actuală.

Fecioară: Or să vă fie apreciate niște lucruri pe care le-oți fi pus în vânzare pe net și o să vă alegeți cu un profit. Se poate să luați legătura cu cei la care aveți de gând să vă duceți pentru o angajare, după 15 și cereți informații.

Balanță: Poate vă vine o idee despre un spațiu de joacă fie în casă, fie afară, ca să le faceți o bucurie copiilor. O să alegeți niște preocupări, care să vă elibereze de încordare și o să vă aducă un plus de bună dispoziție, de optimism, că voi doar așa funcționați.

Scorpion: Relația cu partenerul de cuplu promite să fie și mai bună dacă o să puneți și mai mult accent pe comunicare. O să descoperiți o metodă de a vă spori veniturile și o să mai puteți face niște lucrări pe acasă, ori poate acum e momentul să vă luați o locuință.

Săgetător: Se poate să descoperiți niște bani în cont și să mai faceți o razie pe online, să vă luați ceva pentru casă. Vești dintre cele mai bune, că o să vină cineva cu care puteți construi o relație, că o să puteți pleca acolo unde visați de la începutul pandemiei și e un motiv de fericire.

Capricorn: Lucrurile încep să se lege frumos la voi, e un echilibru pe care o să vă străduiți să-l păstrați ca să vă atingeți obiectivele. Se poate să luați o decizie referitoare la copii, cine să se ocupe de ei, ce anume să le mai cumpărați din lucrurile de care au nevoie, că nu păreți dispuși să cheltuiți prea mulți bani.

Vărsător: O să vă găsiți un partener de afaceri cu care să începeți ceva să prindă pe piață, că pare să fie ceva de viitor. Sufletește ar avea de unde să vă fie mai bine dacă o să fiți mai atenți la sensibilitățile celuilalt, că nu vrea să trăiască singur în relație, vrea să împărtășiți totul.

Pești: Poate vă spuneți punctul de vedere într-o filmare și așa vedeți dacă sunt oameni care să adere la ideile voastre. E o verificare. O să vă consultați cu prietenii să vedeți cu ce puteți veni nou în perioada următoare, pentru că aveți ceva de spus și de arătat lumii și e bine s-o faceți.

Vizualizări: 1,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: