Horoscop

Valabil pe 15 mai

Berbec: O să aveți de semnat acte, să încheiați o situație școlară, ca să promovați, să urcați pe scara ierarhică. Poate vă legați de un aspect anume ca să-i cereți șefului niște bani în plus și o să vă alegeți măcar cu o primă, dacă nu cu un surplus salarial permanent.

Taur: Poate vă interesați la bancă de o rată pe care vreți s-o amânați, poate mai aveți și alte tranzacții de făcut. Regimul banilor e răscolit. Se poate să vă umpleți timpul cu mai multe activități care să vă ajute să descărcați un tumult emoțional și să luați bani, să aveți cu ce să vă achitați de obligațiile financiare.

Gemeni: Sunt obiecte pe care le puteți valorifica și o să vă luați ce aveți nevoie, că o fi suficient salariul. Sunt idei pe care le puteți pune în practică și altele care așteaptă momentul propice, că o să fie totul în mișcare. Ce facem acum poate nu mai e valabil mâine, săptămâna viitoare.

Rac: Cu partenerul de cuplu or fi de lămurit niște aspecte pe care le-ați ținut sub tăcere, dar e bine să vă descătușați, ca să meargă relația. Vești, confirmări, o să fie un du-te-vino de mesaje care să vă țină în priză și o să dați răspunsuri prompte, ca să nu pierdeți un tren valoros.

Leu: O să aveți niște oameni în jurul vostru care să vă susțină în tot ce o să faceți și o să aveți spor, o să vă meargă bine. E posibil să se adune niște bani, din surse diferite și să-i folosiți și când o să ieșiți din casă, că o să aveți multe de cumpărat. Poate mai dați și pe reparația mașinii.

Fecioară: O să trebuiască să vă îngrijiți de sănătate și să faceți o programare la medic pentru după 15 și să vedeți cu alimentația cum vă descurcați. Poate se ivește ceva nou de lucru și o să vă puneți toate resursele la bătaie, ca să fiți, ca de obicei, de neînlocuit, să fie de durată colaborarea.

Balanță: O să faceți o reevaluare a banilor din cont ca să știți ce vă puteți permite să cumpărați pentru casă și ai voștri. Se conturează o plecare la muncă sau trebuie să încheiați o situație școlară pentru voi sau pentru copii sau care necesită deplasare.

Scorpion: O să găsiți o soluție ingenioasă de investit banii din cont, poate nimeriți ceva ieftin și de calitate pentru casă. Ați putea semna acte, să rezolvați și o situație legată de școală, de serviciu și să începeți proiecte noi, că aveți o energie pe care vreți s-o consumați eficient.

Săgetător: O să vă puneți mașina la punct sau chiar sunteți deciși să vă luați alta că o să fie undă verde la condus. Or să vă treacă niște bani prin mână, că aveți de luat și de plătit diverse și nu o să amânați pe altădată.

Capricorn: Se poate să munciți mai mult și să vină și mai mulți bani, că aveți pe marele bancher, pe Jupiter în zodia voastră. E o încărcătură emoțională la voi, la aflarea unei vești, poate fi vorba și despre bani, dar și despre cineva care vrea să fiți din nou împreună, că ați învățat din greșeli.

Vărsător: O să vorbiți mai clar, mai mult poate, cu partenerul de cuplu, ca să se dezinstaleze răceala, distanța dintre voi, să fiți echipă. Se poate să aveți niște revelații și să înțelegeți ce aveți de făcut de aici înainte, că se deschide o nouă perspectivă profesională și o să fiți pe fază.

Pești: Poate vă faceți curaj să vă prezentați la un interviu online, că n-or fi prea mulți contracandidați și aveți șanse să căpătați jobul. E bine să fiți mai grijulii cu alimentația, ca să nu apară vreun dezechilibru, să-i monitorizați și pe ai voștri, ca să fiți cu toții în cea mai bună formă.

Vizualizări: 1,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: