Horoscop

Valabil pe 19 mai

Berbec: Se poate s-aveţi examen, interviu, să o viraţi spre un nou domeniu ca să fie nevoie de voi şi să câştigaţi bani. Poate lăsaţi loc de încă o muncă în paralel cu serviciul şi o să vă sporiţi veniturile, o să fiţi dispuşi să încercaţi lucruri noi ca să vă asiguraţi banii pentru ce-aveţi nevoie.

Taur: Or să vi se dea şi acei bani pe care nu i-aţi putut lua la momentul potrivit şi o să vă reglaţi cu banii - numai să nu cheltuiţi fără măsură. Sunt promisiuni de bani din colaborări şi o să aveţi de unde să alegeţi ca să faceţi rost de bani pentru toate lucrurile care vă lipsesc de o vreme-ncoace

Gemeni: Aveţi de dat examene, de semnat acte şi o să vă definitivaţi statutul profesional. Aţi tot amânat mersul la tuns, la stilist, poate şi la medic şi vă puteţi consulta şi prin telefon, dar vă puteţi şi programa, c-o să fie aglomeraţie.

Rac: Poate aveţi de semnat un contract ca să vă puteţi lua banii pentru o muncă de vreo două, trei luni. Se crează un context numai bun de plecat pe undeva fie ca să munciţi, fie ca să îngrijiţi pe cineva aflat departe, s-aveţi grijă şi de o gospodărie în care v-aţi putea muta.

Leu: O să vă conversaţi cu cineva care vrea să vă vedeţi cât de curând şi poate e şansa voastră de a fi într-o relaţie frumoasă. O să vă sune cineva care vrea să intraţi într-o colaborare şi pare să fie convenabil, c-o să staţi bine cu timpul, cel puţin în perioada asta, după care mai vedeţi.

Fecioară: Sunt lucruri care se pot rezolva şi din faţa calculatorului, achiziţii, plăti, dar pentru care va trebui să faceţi şi un drum - poate în afara oraşului undeva. O să fie mult de muncă, poate că v-aţi reprofilat, sau mersul la serviciu va da mai mult de furcă, dar o să vă descurcaţi cu toate.

Balanță: Se poate să reluaţi colaborarea cu cineva din străinătate şi să aşteptaţi momentul prielnic să vă deplasaţi într-acolo. O să vă puteţi cere drepturile, să vă luaţi înapoi banii, sau să vă interesaţi cum să reintraţi în posesia unei proprietăţi - ori să fiţi ajutaţi să redeschideţi o afacere.

Scorpion: Poate vă consultaţi cu familia, cu un consilier bancar să vedeţi ce e mai bine pentru voi în privinţa creditelor de rambursat - le amânaţi sau nu. Se poate să semnaţi alt contract de muncă dacă vă duceţi la serviciu şi să vă mai redresaţi şi voi cu banii, c-oti fi suportat o reducere a bugetului în perioada asta a pandemiei.

Săgetător: Cineva tânăr vrea să vă-ntâlniţi, să va-ntindă o mână de ajutor, sau poate să salveze o relaţie de cuplu. Vor fi nişte formalităţi de completat şi o să vă puteţi închiria o casă de locuit sau un spaţiu în care să lucraţi, asta până o să vă luaţi o casă la munte, la mare.

Capricorn: E un obiectiv major pe care-l puteţi atinge anul acesta şi să fie o mare realizare - o casă, o maşină, sau un salt în carieră. O să mai luaţi de undeva nişte bani şi să aveţi grijă să cheltuiţi cât mai puţin, s-aveţi rezerve şi să eliminaţi - la sânge - lucrurile de care vă puteţi lipsi.

Vărsător: Se poate să primiţi un semn de atenţie din partea cuiva care vă iubeşte şi să fie o încurajare pentru o relaţie de cuplu. Veştile bune încep să se-adune, oamenii se grupează în jurul vostru şi o să puteţi face diverse activităţi şi de plăcere şi în folosul altora, ca de obicei, cu grupul.

Pești: O să faceţi cumva să repuneţi maşina în stare de buna funcţionare, o duceţi la service, îi luaţi piese noi şi dacă nu şi nu o schimbaţi. O s-aveţi mult de lucru şi asta o să vă bucure c-o să vă faceţi utili, c-o să aveţi, în sfârşit bani, dacă pân-acum aţi stat acasă pe mai puţini.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: