Horoscop

Valabil pe 8 iunie

Berbec: Poate faceţi cumva să reluaţi o activitate în care eraţi implicaţi mai mulţi, şi fraţi, surori, nepoţi, c-o să vă prindă bine. Poate v-apucaţi singuri de o zugrăveală, de reparat câte ceva pe-acasă şi de înlocuit lucrurile care s-au stricat de-alungul timpului şi să vă puneţi casa la punct.

Taur: Poate aveţi de prezentat o lucrare, de predat un proiect, ori susţineţi un interviu online pentru ţara, ori străinătate. Se poate să lucraţi la ceva în paralel cu serviciul şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar, ca să puteţi da o fugă la mare, la munte, dacă o să se poată.

Gemeni: O să vi se spună ce-ar trebui să faceţi ca să meargă şi mai bine o relaţie, să ajungeţi şi la căsătorie până la sfârşitul anului. O să vă puteţi cere drepturile şi să primiţi şi banii cuveniţi, pe lângă alte lucruri care v-au fost înstrăinate şi puteţi obţine şi custodia unui copil.

Rac: Se poate să alegeţi o destinaţie de vacanţă, daţi telefoane, vedeţi care sunt condiţiile şi dacă vă convin - şi ca preţ. Poate vă găsiţi ceva de lucru şi o să vă suplimentaţi veniturile, pare să fie acel surplus financiar care să vă salveze dintr-o încurcătură de moment.

Leu: Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie mai are ceva de adăugat şi o să vedeţi dacă v-atinge pe undeva ce spune. O să vă calculaţi banii să ştiţi dacă v-ajung pentru o investiţie şi să faceţi pasul - c-o fi o conjunctură prielnică şi e de profitat.

Fecioară: E bine să nu luaţi încă o decizie referitoare la relaţia de cuplu c-or să se mai schimbe datele problemei. Poate-o s-aveţi câştig de cauză la tribunal, sau în cazul unei dispute colegiale, la slujbă şi o să lucraţi pe culoarul vostru, fără să vă mai deranjeze nimeni.

Balanță: Poate va trebui să faceţi un drum ca să rezolvaţi o chestiune sentimentală - să ştiţi dacă mai aveţi un viitor împreună cu cineva. Or să vină de undeva nişte bani şi poate vă permiteţi o ieşire la sfârşit de săptămână, acolo unde v-au rugat copiii, şi o să fie o gură de aer pentru voi toţi.

Scorpion: E posibil să apară cheltuieli neprevăzute şi să vă descurcaţi, totuşi, cu banii c-oti fi avut ceva pus de-o parte. Se pare c-o să vă parvină şi acei bani pe care i-aţi cerut acum vreo două luni, dar nu erau fonduri la vremea respectivă şi or fi intrat de undeva.

Săgetător: O să vă gândiţi de două ori înainte de a relua o poveste de dragoste ca trebuie cântărită bine de tot situaţia. E posibil să faceţi o schimbare radicală şi să-ncepeți ceva pe cont propriu care să vă aducă satisfacţii morale, materiale şi să fie un plus de prestigiu.

Capricorn: Se poate să duceţi maşina în servis să vi se spună dacă mai poate fi salvată, sau trebuie să vă luaţi alta. Se poate să-ncepeti o specializare şi să vă mai rămână timp şi pentru alte activităţi, ca să lichidaţi nişte probleme mai vechi şi să daţi drumul şi altora noi.

Vărsător: Vi se mai acordă un timp de gândire până să daţi un răspuns referitor la o relaţie sentimentală - după 25 iunie o să daţi verdictul. Poate semnaţi un contract avantajos şi o să fie mult de muncă, dar poate că nu pe termen lung, ci o fi probabil un sezon, şi tot e ceva.

Pești: Poate vă luaţi nişte ustensile care să v-ajute la muncă în gospodărie şi să vă mai rămână timp şi de odihnă. O s-aveţi curaj să vă lansaţi cu un proiect care va face senzaţie, poate o fi ceva la care visaţi de multă vreme şi abia acum căpăta contur.

Vizualizări: 756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: