Horoscop

Valabil pe 25 iunie

Berbec: E momentul să vă-ngrijiți și de sănătate și să fiți cu un ochi ațintit și asuprea stării de sănătate a celor din familie. O să mai cheltuiți niște bani ca să puneți casa la punct și o să aveți grijă și să rămâneți, acolo, cu niște bani în cont, ca să plecați și în concediu.

Taur: Poate vă pregătiți de o plecare, cu treabă, poate are nevoie vreo rudă de voi și o să le-ntindeti o mână de ajutor apropiaților. Se pare c-o să clarificați o situație care ține de școală, pe care vreți s-o-ncheiați, sau poate acum vreți s-alegeți una, și faceți o selecție, ca să vi se potrivească.

Gemeni: O să mai insiste un angajator să vă ia la el și să țineți pasul, c-o să fie de lucru - în serie, nu e un proiect și gata. O să vă primiti înapoi banii pe care n-au avut de unde să vi-i dea șefii și o să mai luați ceva pentru casă, reparați și mașina, sau ce mai aveți voi de făcut, pe lângă casă.

Rac: Poate va trebui să achitați niște taxe, or fi niște sume din urmă, și e bine să scăpați de ele ca să nu încasați amenzi. O să puneți în ordine niște lucruri ca să puteți da drumul unui proiect ca să câștigați mai mulți bani la bugetul familiei și să vă descurcați cu toate cheltuielile.

Leu: Se poate să dați o raită pe la magazine, fie și online, ca să vă-nnoiȚi garderoba, să faceți impresie bună. Apar situații neașteptate , poate primiți vizita cuiva și mai aflați și niste noutăți care să vă dea idei de relansare în planul carierei

Fecioară: O să puteți recupera o căsnicie, să nu mai divorțați, să nu mai stați separați, și să fiți împreună pentru totdeauna. O să mai umblați după semnături pentru un permis, o legitimație, abonament, acte de identitate, pașaport, sau diverse acte în original, de la arhive.

Balanță: Poate vi se propune să luați parte la un eveniment care o să vă repună în lumina reflectoarelor, c-o să se vadă cât de frumos lucrați. Se poate să se ivească din nou prilejul să vă puneți în evidență o calitate, să vă bucurați de un succes în carieră, să vă reinventaȚi.

Scorpion : Se poate să vină cineva de la drum pentru că are nevoie de ajutorul vostru și o să petreceți o zi, două împreună. O să puteți semna acte și să vă mișcați încotro vă doriți, spre o nouă meserie, sau e vorba doar despre destinația de vacanță și pregătiți și banii pentru cazare, transport, distracție.

Săgetător: O să primiți un sfat legat de banii din cont sau de cei pe care-îi aveți de dat, că sunt greu de adunat - dar se rezolvă. O reușită în plan financiar, c-o să vă recăpătați banii pe care i-ați cerut cu insistență și o să luați lucrurile de care-aveți nevoie și pe care le-ați tot amânat.

Capricorn: O să vă puteți înțelege și la treabă și la distracție cu cei cu care pan-acum ați tot avut certuri, conflicte - se reglează comunicarea. Se poate să experimentați lucruri noi și să obțineți și o calificare, vreo diplomă, poate fi și o muncă sezonieră și să reveniți apoi la jobul de bază.

Vărsător: Un volum mare de muncă la serviciu pentru c-or fi lucrări pe care nu le-ați făcut cum trebuia, dar acum e musai să le-ncheiaȚi. O rezolvare în sfera bancară - vă amânați niște rate, dar se poate și să câștigați niște bani din particular și să vă achitați de tot ce-nseamnă datorii.

Pești: O să revină cineva care vrea să fiți, totuși, împreună și n-o să lăsați nici voi să treacă încă o dată șansa asta pe lângă voi. Se poate să v-apucați din nou de preocupările cu care v-ați delectat înainte de pandemie și să vă dublați veniturile c-aveți mare nevoie de bani.

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: