Reghecampf, despre relaţia soţiei cu Alexa: Ana e o fire mai vulcanică

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea pentru prima dată după ce soţia sa, Anamaria Prodan, l-a lovit cu pumnul în gură pe antrenorul Dan Alexa. Presa a speculat că între cei doi ar fi o relaţie amoroasă care a fost negată de soţul impresarei, acesta susţinând că doamna Reghecampf are un temperament mai vulcanic.

Antrenorul lui Al Wasl, Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre episodul controversat în care soția sa, Anamaria Prodan, l-a lovit cu pumnul în gură pe actualul tehnician al Rapidului, Dan Alexa.  Episodul s-a petrecut când Dan Alexa era antrenor la Astra Giurgiu, iar Reghe dezvăluie că nu s-a petrecut pe fondul unui episod amoros, așa cum s-a speculat. Antrenorul lui Al Wasl mai adaugă, totodată, că Anamaria Prodan nu l-a înșelat cu Dan Alexa. „Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Despre asta am discutat, nu am avut niciun fel de discuție, știam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă așa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacționeze în genul ăsta. Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta. Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații. De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit GSP.

Anamaria Prodan a pus din nou pe jar lumea fotbalului. A anunțat că se gândește foarte serios să candideze la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal. În familie toată lumea o susține, iar Laurențiu Reghecampf este convins că soția lui ar face o treabă bună într-un post important din conducerea fotbalului românesc. Impresara are planuri mari. Își dorește un post de conducere în fotbalul românesc și a anunțat că se gândește să candideze la șefia LPF, nemulțumită de activitatea lui Gino Iorgulescu. Este convinsă că ar obține o mulțime de voturi, deși știe că nu ar avea susținerea FCSB. Acasă are însă tot sprijinul de care are nevoie. 


 

Vizualizări: 1,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: