Horoscop

Valabil pe 20 august

Berbec: Încearcă să adopți un regim de viață sănătos, apelează la o cură de detoxifiere, îți va regenera întreg sistemul imunitar, protejându-ți organismul pentru mai târziu. Pe seară apare posibilitatea de a pleca pentru în afara orașului, în vizită la rude, prieteni.

Taur: Nu este exclus ca în ultima vreme să fi rămas cu situații nerezolvate care atrag reproșuri din partea partenerului. Însă cineva apropiat din cercul de prieteni îți poate da o veste bună despre o problemă financiară, iar această situație bănească te va bucura.

Gemeni: Energia zilei de azi te poate face să grăbești începerea unui proiect. Vrei o schimbare în toate domeniile de viață, numai că o aștepți din exterior, ceea ce este prea puțin probabil să se întâmple dacă nu te orientezi spre suflet, pentru a-l întreba ce dorește să simtă.

Rac: Încearcă să refuzi în mod civilizat pe cineva din anturaj care insistă cu problemele sale și îți cere ajutorul. Trebuie să spui nu pentru a reuși să ai parte măcar de o scurtă relaxare. În caz contrar, rişti să pierzi timp, bani și momente deosebite alături de partenerul de viață.

Leu: Încearcă să nu domini dialogul cu cei de la muncă, cu partenerii de afaceri. Ai putea evita apariția unor probleme financiare dacă ai asculta și părerile lor. În plus, ți-ai câștiga o bună reputație. Posibil ca pe seară să apară blocaje în interacțiunea cu anturajul.

Fecioară: Ziua aduce cheltuieli, evenimente neașteptate, posibilitatea de a te îndrăgosti la prima vedere într-o situație atipică, dragoste cu năbădăi. Dacă simți că te afli într-o relație toxică, poţi scăpa de unele tensiuni din relație cu ajutorul sfatului unei rude îndepărtate.

Balanţă: Poți să intri în posesia unei sume de bani sau să beneficiezi de un favor. Ziua îţi aduce și multă iubire, poate că de aceea vei alege să-ţi cauţi o casă pe care să o cumperi. Acum se pare că se pun bazele unei familii trainice, care poate aduce pe lume copii puternici.

Scorpion: Probleme de comunicare pot degenera în relațiile toxicer. Pe partea de sănătate, vei observa din ce în ce mai mult faptul că stresul, generat de instabilitatea locului de muncă, îţi poate provoca probleme ale tiroidei, ficatului, pancreasului.

Săgetător: Sensibilitatea și sinceritatea de care dai dovadă vor aduce un răspuns pe partea sentimentală. Este posibil să constați că persoana cu care ai o relație nu are aceleași idealuri ca tine, de aceea dorința unui viitor împreună va începe să scadă în mintea ta.

Capricorn: Te simți plin de afecțiune, iar șansele să te îndrăgostești sunt mari. Nu ai curajul să recunoaște această emoție și vei prefera să te închizi în tine. Sau poate este vorba de o detașare de vechiul anturaj și înlocuirea acestuia cu persoane noi, care te pot ajuta să evoluezi.

Vărsător: Simți o stare de tensiune interioară, se pare că ceva te nemulțumește la situația actuală. În aceste condiții ideal ar fi să-i destăinui și partenerului iubit ceea ce gândești, pentru că el știe cum să te abordeze, pentru a te liniști și a nu face un atac de panică.

Peşti: Achitarea unor facturi îți aduce în actualitate problema financiară și o doză de stres. Dacă vrei să faci mai mulți bani, caută noi colaboratori. Discuțiile cu o rudă te vor enerva. Pe seară ai vrea să ieși în natură cu cei dragi, dar acest lucru se va amâna pe ultima sută de metri.

Vizualizări: 893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: