Horoscop

Valabil pe 21 august

Berbec: Pornești la drum cu numeroase planuri, care pe parcurs este posibil să se năruie. Temperează-ți exigenţele pentru a nu suferi când rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor. Fără niciun motiv, îți vine pofta de a te răsfăţa cu o mâncare copioasă. Ai grijă să nu devină un obicei prost.

Taur: Armonia și buna înțelegere cu cei din anturaj îți fac ziua mai frumoasă. Valul de energie pozitivă pe care îl simți te motivează să faci planuri de viitor. Dacă dorești cu adevărat o schimbare în stilul de viață, acum poți să începi acest demers. Vei avea surpriza că cei dragi te susțin.

Gemeni: Te poți considera azi vedeta horoscopului, ești cel care va avea un cuvânt important de spus. Poți să întâlnești un colaborator nou și de aici poate înce o idilă, situație care ar putea pune la încercare stabilitatea familiei. Cu toate acestea, te simţi îndreptățit să ai parte de dragoste.

Rac: La muncă șefii te susțin, însă cer tot mai mult de la tine. Încearcă să nu te enervezi, pentru a nu înrăutăți situația. Vei constata că pe viitor eforturile tale vor conta. Pe de altă parte, creativitatea este azi la cote maxime, dar ai idei nonconformiste, ceea ce va stârni repulsie partenerului.

Leu: Începi ziua discutând cu colegii despre responsabilitățile de la muncă. Astăzi şi se recomandă să eviți pe cât posibil împrumuturile, mai ales persoanelor care ți se par dubioase sau care nu îți inspiră încredere. Este posibil să nu mai primeşti înapoi sumele de bani date cu împrumut.

Fecioară: Ar fi bine să nu împrumuți în această zi bani, deoarece sunt șanse prea mici ca ei să se mai întoarcă înapoi. De asemenea, nu este o zi bună pentru a începe un sport care implică agresivitatea: arte marțiale, sărituri cu parașuta, scrimă. Sunt posibile accidente prin care poți să pierzi sânge.

Balanţă: Astrele îți oferă energie, spor și ajutor, pentru a finaliza tot ceea ce îți propui. Cel mai probabil, vei mai sta și peste program pentru a rezolva unele probleme, însă nu vei regreta. Ar fi bine să-ți faci un plan concret pentru următoarea perioadă. Capacitatea intelectuală este la cote maxime.

Scorpion: Începi ziua cu o nemul-țumire, simți că vrei mai mult pe plan profesional. Este posibil să te înscrii la un curs de perfecționare care să-ți cultive inteligența. Sentimental, ziua este bine aspectată, astrele îți aduc la cunoștință unele gesturi, declarații făcute de partener.

Săgetător: Veşti bune referitoare la banii veniți de la ceilalți. Provocările te ajută să găsești noi soluții la problemele profesionale. Rezistența la noile condiții impuse are repercusiuni pozitive asupra acțiunilor de azi. Relația sentimentală îți oferă sprijinul de care ai nevoie pentru a reuși la muncă.

Capricorn: Astăzi vei avea posibilitatea de a te exprima clar și concis. Sunt șanse mari să faci o impresie bună dacă veți susține discursuri în public, ele vor fi inspirate din viața ta. În schimb, discuțiile cu membrii familiei ar trebui abordate cu calm și răbdare, pentru a nu le provoca suferințe emoționale.

Vărsător: Se observă o activare a tot ce înseamnă instinct amoros, de dominare, ceea ce îți oferă posibilitatea de a înțelege ce simt ceilalți. Te poți îndrăgosti de o persoană mai tânără, poți să ai parte de porniri de moment, iar dacă te afli într-o relație care nu mai merge, poți decide să pleci de acasă.

Peşti: Se pare că azi vei intra în posesia unei sume de bani. Se întrevăd venituri suplimentare, obținute dintr-o activitate extraprofesională. Creativitatea este amplificată, totuși, nu este exclus ca acestea să aducă și tentații interzise, însă depinde de tine cum faci față provocărilor.

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: