Horoscop

Valabil pe 1 septembrie

Berbec: O zi tensionată în legătură cu locul de muncă sau cu un partener de afaceri. Vei încerca să lași de la tine, numai că această atitudine s-ar putea să-ți creeze tensiune psihică şi o ieșire necontrolată. Treci printr-o perioadă grea și trebuie să îți păstrezi concentrarea și calmul.

Taur: La locul de muncă întâlnești situații tensionate, de aceea este nevoie să te stăpânești pentru a nu da amploare discuțiilor. Există posibilitatea să întâlnești o persoană cu care vrei să începi o relație, însă pentru a o cuceri este nevoie de implicare.

Gemeni: Este posibil să apară unele probleme de sănătate sau întârzieri cu banii. Ai grijă ce mănânci, evită efortul prelungit și stresul provocat de problemele întâmpinate în sfera profesională. Pe plan financiar nu trebuie să te îngrijorezi, vor apărea curând recompensele.

Rac: Ai tendința de a-i critica pe cei din jur. Încearcă să dai dovadă de amabilitate și răbdare la locul de muncă. Te va ajuta să îmbunătățești relațiile cu partenerii sau colegii. Poţi pune capăt unor tensiuni pe plan profesional și câștigurile materiale nu întârzie să apară.

Leu: O zi bună pentru a-ți pune gândurile în ordine și imaginația în aplicare. Nu lua decizii importante sub influența oboselii acumulate, e posibil ca rezultatele să te dezamăgească. Răbdarea îți este pusă la încercare și se poate isca o ceartă cu o partenerul.

Fecioară: Astrele predispun la mici câștiguri, cel mai probabil de pe urma unor activități recente. Nu este o zi bună pentru semnarea unor acte importante. Poate că vei cheltui bani pe ceva util pentru casă sau pe ceva ce îți dorești de mai multă vreme.

Balanţă: Stresul și agitația din această perioadă pot cauza discuții cu cei apropiați, chiar probleme de sănătate. Pentru a evita nervozitatea și furia încearcă să nu te irosești în prea multe activități, să nu faci mai multe lucruri în același timp.

Scorpion: La serviciu este posibil să apară o nouă colaborare, dar azi nu ai chef să comunici cu ceilalți. Dorești să te izolezi, aşa că ar fi bine să amâni întâlnirile. Posibil ca partenerul de viață să te surprindă plăcut, reușind astfel să îți ofere momente de bucurie.

Săgetător: Pentru succes în carieră și o situație financiară mai bună este bine să acorzi o atenție deosebită domeniului profesional. Partenerul de viață îţi reproşează lipsa timpului petrecut împreună, însă îți poți propune să acorzi mai multă atenție familiei și celor dragi.

Capricorn: Ceea ce îi oferi persoanei iubite nu este și ceea ce primești tu de la aceasta, iar acest lucru te dezamăgește. Ai tendința să îți sacrifici timpul liber pentru a fi alături de o persoană care se află într-o situație neplăcută, însă uiți să ai grijă și de tine.

Vărsător: Contextul astral aduce posibilă epuizare, simți că nu te mai regăsești în proiectele în care te afli. Însă lucrurile se rezolvă, începi să ai mai multă imaginație, creativitate, încredere în forțele proprii, iar efectele deciziilor luate acum se vor manifesta în curând.

Peşti: Proiectele pe care vrei să le faci necesită cheltuieli și implicare personală și, deși dorești să primești sprijin din partea apropiaților, nu îndrăznești să apelezi la ei. Starea de irascibilitate te poate determina să te porți neadecvat şi mai târziu vei regreta.

Vizualizări: 1,508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: