Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noua iubită a lui Brad Pitt, mai tânără cu 30 de ani

La patru ani de la despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt trăiește acum o poveste de dragoste cu modelul german Nicole Poturalski, care este cu aproape 30 de ani mai tânără decât celebrul actor şi este căsătorită. Noua iubită, în vârstă de doar 27 de ani, seamănă cu Angelina Jolie, conform presei din SUA.

Veștile că Brad Pitt este într-o nouă relație au circulat rapid, însă cea mai recentă veste despre această relație este că Nicole Poturalski este deja căsătorită, având chiar și un copil, potrivit Daily Mail. Se pare că actorul ar fi întâlnit-o pe tânăra Nicole, chiar la restaurantul soțului ei din Berlin.

Brad Pitt a devenit familiar cu restaurantul de lux Borchardt și cu proprietarul acestuia, care este și soțul lui Nicole, Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, în timpul filmărilor din 2009 pentru filmul Inglorious Bastards. La un an de atunci Brad Pitt și Nicole Poturalski formează un cuplu și sunt într-o vacanță la luxosul Chateau Mirval al lui Brad din sudul Franței, o reşedinţă în valoare de 50 de milioane de lire.

Nicole rămâne măritată cu soțul ei cu care are împreună un băiețel de șapte ani. Micuțul a început de curând școala în Berlin dar a fost văzut  luna aceasta în Beverly Hills alături de mama sa. Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, a refuzat să comenteze despre aventura nevestei lui cu Brad Pitt.

Angelina Jolie și Brad Pitt erau un cuplu încă din 2005, dar s-au căsătorit în 2014. Cei doi formau unul dintre cuplurile cele mai invidiate de la Hollywood, cunoscut sub numele de 'Brangelina', şi păreau o familie perfectă. Însă totul s-a terminat în urmă cu trei ani când Angelina a depus cererea de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile.

Galerie foto


Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: