Horoscop

Valabil pe 10 septembrie

Berbec: Zi bună pentru colaborări, afaceri, tranzacții, alăturare unei echipe, începerea unui proiect. Ai tot felul de idei, planuri, visuri. Este important să ai așteptări cât mai realiste. Partea bună este că tu vei fi cel care va iniția, cel care va ști cum să organizeze.

Taur: O zi cu multă energie, în care vei reuși să pui lucrurile cap la cap. S-ar putea să descoperi un hobby, o pasiune nouă, să îți dezvolți o abilitate. Pe de altă parte, ții cu multă înverşurare la rutina ta, nu accepți ușor schimbări, în special în sfera personală.

Gemeni: Ești optimist și te simți plin de voioșie. Păstrează această stare cât mai mult, nu da crezare bârfelor, ba chiar evită pe cât posibil să stai lângă persoane care lansează „știri neverificate”. Este o zi bună pentru evenimente sociale, pentru întâlniri și vizite.

Rac: Nu prea accepți astăzi schimbări și idei noi, nu vrei să ieși din rutina creată, nu îți dorești nici să încetinești, nici să îți intensifici ritmul. Ești mulţumit cu ceea ce ai, iar dacă apar situații neprevăzute, nu te vei simți prea în largul tău.

Leu: Ești preocupat să cucerești, să convingi, să demonstrezi că tu ești cel care deține adevărul, care are resursele sau abilitățile necesare, că ești cel care vede imaginea de ansamblu. Și chiar ai un anumit fler, poţi observa problema din diferite unghiuri.

Fecioară: Vrei să te exprimi cât mai mult, vorbești cu ușurință despre emoțiile și gândurile tale. Vei acorda mai multă atenție lucrurilor care te pasionează, îți vei îndrepta atenţia către lucrurile care îți plac cu adevărat. Ocupă-te şi de treburile legate de cămin.

Balanţă: Lucrurile pe care le considerai în trecut imposibile, în prezent observi că pot fi destul de… posibile! Astăzi ai multă putere și determinare să iei decizi, să faci schimbări. Ești încrezător, în sfârșit, în propriile forțe. Ai parte și de suport din partea celorlalți.

Scorpion: Îți acorzi mai multă atenție, te îngrijești, ba chiar te răsfeți. Sunt posibile unele cheltuieli în plus sau poți fi prea generos, dar cele achiziționate nu sunt neapărat doar pentru tine, ci pentru binele familiei, celor dragi, pentru un bine comun.

Săgetător: Te vei confrunta cu un mix de emoții, vei da dovadă de un surplus de energie, iar acest lucrur va fi observat din plin de ceilalți. Astăzi s-ar putea să cam exagerezi, să fii tentat „să faci din țânțar armăsar“. Fii mai recunoscător pentru ceea ce ai.

Capricorn: Așteaptă-te la vești şi situații neașteptate, la răsturnări de situație, în special în sectorul amoros, dar și în sfera relațiilor pe termen lung. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a-ți folosi creativitatea, mai ales pentru că ești plin de inspirație.

Vărsător: Ai multe semne de întrebare, vrei să știi toate detaliile, la ce să te aștepți, dar nu primeşti toate răspunsurile dorite sau așteptate. Nu poți să controlezi totul, trebuie să te şi lași purtat de val. Ascultă-ți intuiția și nu insista pe un drum fără satisfacţii.

Peşti: Îți dai seama că mai ai o mulțime de lucruri de învățat, iar ziua de astăzi vine ca o binecuvântare în acest sens. Perioadă bună pentru acumularea de noi cunoștințe, pentru aflarea adevărurilor și informațiilor, pentru cercetare, analiză, planificare.

Vizualizări: 894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: