Horoscop

Valabil pe 9 septembrie

Berbec: O propunere concretă poate veni din afara sferei de activitate, poate din altă localitate. Chiar dacă ideea pare profitabilă, poți fi ținta unei înșelăciuni de proporții mari, care te poate afecta pe plan profesional în perioada imediat următoare.

Taur: Energia zilei te face să-ți asumi un nou început, însă totul depinde de ceea ce îți dorești să faci pe viitor. Nu pleca urechea la ce spun prietenii sau la ce se aude la locul de muncă, deoarece au scopul de a te destabiliza și a te înlătura din funcție.

Gemeni: A venit timpul să nu te mai frămânți cu problema lipsurilor. Nu te transforma în altă persoană, nu-ți lua angajamente pe care nu le poți duce, și vei vedea că totul se va rezolva datorită capacității tale de a sesiza ceea ce este esențial.

Rac: Încearcă să fii diplomat, nu este momentul potrivit pentru a-ți impune cu forța o anumită idee. Fii atent și la ce simte cel drag, s-ar putea să vrea să ia singur o decizie. Chiar dacă te lași condus de dorințele proprii, ține cont de dorinţele partenerului.

Leu: Gândul îți stă la călătorii, la o nouă activitate profesională. Vrei să începi o activitate creativă care crezi că îți va aduce satisfacții. Chiar dacă intuiția este la cote maxime și vei avea șanse să faci o schimbare benefică, atenție la situații neprevăzute.

Fecioară: E posibil să te trezești într-o situație inopinantă la locul de muncă, menită să atragă atenția asupra unor greșeli care trebuie reparate. Dacă proiectul va fi amânat, va trebui să-ți revizuiești planurile cu răbdare și atenție pentru a evita neplăcerile ulterioare.

Balanţă: Îți place să lucrezi în echipă, poate mai mult pentru atmosfera plăcută de la locul de muncă. Ai răbdare să explici fiecare etapă a proiectului pe care îl demarezi, de aceea colegii te apreciază. La nivel afectiv, știi ce îți dorești, ce greșeli ai comis în trecut.

Scorpion: În cazul în care ești singur, te poți îndrăgosti la prima vedere, însă zodiacool.ro recomandă să mai insiști la capitolul abordare, deoarece nu îți va fi ușor să cucerești acea persoană nouă, doar răbdarea și imaginația pot să aducă rezultate favorabile.

Săgetător: Zi bună pentru a schimba modul de a aborda orice discuție. Provocările pot veni în special pe partea oficială, pentru o colaborare sau un contract pe termen lung. Partenerul doreşte să coopereze, să își asume mai multe responsabilități.

Capricorn: E posibil să beneficiezi de pe urma unei energii pozitive favorabile pentru a dezvolta noi relații sociale. În cazul în care ai o întrunire, încearcă să nu atragi atenția interlocutorului asupra problemelor sale financiare, ca să nu se simtă jenat.

Vărsător: Te bucuri de laude, de încurajări. Sunt posibile măriri salariale, poate chiar vei avea o activitate suplimentară, care să îți aducă bani în plus. La muncă sau în afaceri sunt șanse să primești sprijin din partea colegilor sau a partenerilor.

Peşti: Sunt şanse mari să te reorientezi din punct de vedere profesional. Acționează, întrucât manifești tăria de caracter și curajul necesare pentru a lua decizii majore. Persoana iubită se poate simți exclusă, însă totul va veni la normal zilele următoare.

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: