Ce ar trebui să porți la prima întâlnire

Pregătirea pentru o întâlnire poate fi suficient de stresantă și fără să te preocupi de ceea ce vei purta. Există, însă, câteva lucruri pe care le poți face pentru a căpăta mai multă încredere în tine, dar alegerea trebuie să includă şi stilul tău personal.

Chiar dacă vei simți nevoia să mergi la shopping pentru a cumpăra piese vestimentare noi, acest lucru nu este necesar, mai ales dacă asta ar însemna să îți schimbi look-ul și să devii altcineva decât ești.

1. Poartă pantofi cu toc

Cu toate că, de multe ori, pantofii cu tocuri înalte pot fi incomozi, studiile au arătat că le fac pe femei să fie mai atrăgătoare. În timpul unui experiment, mai mulți bărbați au fost abordați de femei, unele dintre ele având încălțăminte fără toc, iar altele purtând tocuri înalte. 82% dintre bărbaţi le-au ajutat pe acestea din urmă, în timp ce doar 42% au fost amabili cu femeile care purtau pantofi fără toc.

2. Alege să porţi ceva pentru care ai fost apreciată înainte

Pentru prima întâlnire, cel mai bine este să mergi la sigur. Alege, așadar, ținute vestimentare despre care deja știi că îți vin foarte bine și îți pun în evidență formele. Acest lucru te va ajuta să fii încrezătoare în forțele proprii.

3. Nu arăta mai mult decât e nevoie

Sexy nu înseamnă neapărat mai puține haine. Experții vestimentari consideră că look-ul natural este cea mai bună opțiune pentru o primă întâlnire. Găsește un echilibru în ținuta aleasă, astfel încât să nu arate că te-ai străduit mult prea tare să te aranjezi pentru întâlnirea cu pricina.

4. Alege ținuta vestimentară în funcție de locul și momentul întâlnirii

Pentru a nu face nicio gafă de fashion, este esențial să afli din timp unde veți merge la prima întâlnire. O ţinută care se potrivește pentru o plimbare în parc nu este neapărat recomandată pentru a lua cina la un restaurant elegant.

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: