Horoscop

Valabil pe 16 septembrie

Berbec: A venit momentul ca loialitatea și respectul față de prieteni, familie, colegi să fie răsplătite. Posibil ca familia să-ți facă o vizită sau un cadou surpriză, ori primești un ajutor, ceea ce te va bucura. Poți lămuri unele aspecte care ți-au dat bătăi de cap.

Taur : Vrei să controlezi totul în dragoste şi asta te face să te simți protejat de posibile suferințe emoționale, te ajută să înțelegi ce te determină să rămâi într-o anumită relație. Zi propice pentru a găsi soluții practice la cele mai complicate situații.

Gemeni: Se întrezărește o zi marcată de energia romantismului, cooperare, declarații de dragoste, provocări intime. Toate sunt menite să creeze pe viitor o legătură mai solidă cu partenerul drag. Moment bun pentru socializare şi timp petrecut cu persoane dragi.

Rac: Ai parte de multă energie, creativitate, dorință de a te afirma. Prietenii pe care altă dată i-ai îndepărtat prin atitudinea ta distantă, prin discursul sarcastic, vor fi recuceriți de șarmul tău personal, care astăzi este din nou amplificat.

Leu: Sunt favorizate actitățile pe plan artistic, reluarea negocierilor pe plan financiar. Dacă vei continua să omiți stările interioare de reformă care se impun pe partea sentimentală, vei fi sancționat de univers. Încearcă să fii mai atent la nevoile partenerului de viață.

Fecioară: Ți-ar fi de folos să prețuiești ceea ce îți oferă cei dragi și să-ţi domolești tendința pornirile furioase. Dacă încerci să scapi de un viciu, care ești conștient că îți strică sănătatea și, în ciuda eforturilor depuse, nu reușești, nu renunța la acest obiectiv pe viitor.

Balanţă: Starea de bine a celor dragi te îngrijorează și ai dori, dacă s-ar putea, să le iei problemele asupra ta. Ai grijă cu această atitudine care poate genera stări contradictorii, ce nu te avantajează, ci te destabilizează, îți afectează sănătatea.

Scorpion: O colaborare neașteptată ți-ar putea aduce beneficii nebănuite pe plan financiar. Analizează propunerea și ia o decizie bazată pe intuiție, pentru a evita posibilele greșeli de calcul. Azi îți iei mai multe responsabilități asupra ta.

Săgetător: Intuiția este la cote maxime. Poți pătrunde în mintea partenerului, dar ai grijă să nu îl manipulezi, pentru a nu-l răni. Ți-ar plăcea să ai parte azi de o cucerire pentru a-ți demonstra potențialul amoros, dar nu uita că familia, cei dragi te așteaptă acasă.

Capricorn: Nu îți face griji pentru cum vor decurge evenimentele de astăzi. Sunt șanse ca totul să meargă nesperat de bine. Vestea bună este că starea de sănătate se va îmbunătăți, te vei calma după unele episoade tensionate de la locul de muncă și de acasă.

Vărsător: Eşti într-o formă intelectuală deosebită. Prietenii te invită să participi la o întâlnire într-un grup mai mare, poți să te bazezi pe intuiție pentru a te remarca. Este recomandat ca azi să nu neglijați problemele celor din familie, mai ales ale celor mici.

Peşti: Astrele aduc în discuție, cel mai probabil la locul de muncă, o cerere de avansare, angajarea într-un domeniu nou de activitate. Însă atenție la bârfe. Mai bine nu te implica în discuții în contradictoriu, pentru a nu ieși din aceste situații șifonat.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: