HOROSCOP

Berbec  

Vă angajaţi într-un nou proiect care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanţiale, dar nu veţi mai avea timp liber. Aveţi grijă să nu vă neglijaţi familia şi prietenii!

Taur

Nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi repede. Nu vă descărcaţi nervii pe cei din jur! Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul şi să nu exageraţi. Cu răbdare, toate se vor rezolva uşor.

Gemeni

În prima parte a zilei, aveţi tendinţa să le căutaţi tuturor nod în papură. Seara petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. S-ar putea să vi se confirme plecarea într-o călătorie lungă. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult.

Rac

S-ar putea ca o persoană apropiată să vă dezamăgească. Sunteţi foarte energic şi împrejurările vă sunt favorabile. Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi. Petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită!

Leu

Sunteţi îngrijorat din cauza problemelor financiare. Vă puteţi baza pe ajutorul unei persoane mai în vârstă. Se iveşte ocazia să câştigaţi ceva în plus pe lângă salariu. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!

Fecioară

Este posibil să vă certaţi cu o colegă de serviciu, despre care aflaţi că vă bârfeşte. Păstraţi-vă calmul şi ascultaţi-vă intuiţia! Vă recomandăm staţi mai mult în mijlocul familiei.

Balanţă

Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Gândiţi-vă bine înainte de a face acuzaţii! Nu acţionaţi sub impulsul momentului! Dacă nu reuşiţi să vă calmaţi, riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

Scorpion

Nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Sunteţi obosit şi este cazul să acceptaţi ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să aplanaţi un conflict cu un partener de afaceri. În cursul serii primiţi o veste bună, care vă determină să vă schimbaţi programul pentru mâine.

Săgetător

O rudă mai în vârstă vă atrage atenţia că nu vă purtaţi corect. Vă sfătuim să fiţi prudent, ca să evitaţi deziluziile şi certurile. Aveţi mai multă grijă de sănătate!

Capricorn

Dimineaţa aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale şi de familie. După-amiaza reuşiţi să vă limpeziţi puţin gândurile şi petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt!

Vărsător

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie. Deşi aveţi tendinţa să cheltuiţi cam mult, aveţi şanse să obţineţi mari satisfacţii. Descoperiţi cu surprindere cât de bine vă simţiţi într-un colectiv nou. Vă sfătuim să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie.

Peşti

Sunteţi energic şi aveţi dispoziţia necesară pentru a rezolva o problemă partenerială mai veche. S-ar putea să vă dezamăgească un prieten în care aţi avut mare încredere. Vă sfătuim să nu puneţi la suflet. Ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: