Horoscop

Valabil pe 22 octombrie

Bebec: Vă curteza cineva să lucraţi împreună şi în funcţie de timpul disponibil şi de bani o să vă implicaţi sau nu. E momentul să faceţi curăţenie la capitolul contracte şi prieteni. Vedeţi ce mai e de actualitate şi ce nu şi daţi reset total, ca să vă meargă mai bine.

Taur: E cineva cu care puteţi forma un cuplu, dar e o persoană care munceşte, sau călătoreşte mult şi e greu aşa. Se poate să luaţi o decizie referitoare la munca în particular, poate aveţi alte pretenţii financiare şi vreţi să reziliaţi un contract şi o să negociaţi întâi.

Gemeni: O să cheltuiţi din nou nişte bani cu casa şi o să vă reorganizaţi să şi lucraţi de-acasă, să şi învăţaţi, voi copiii. O să faceţi nişte schimbări ca să vă faceţi viaţa mai uşoară, să câştigaţi şi bani fără prea mari eforturi, c-o să lucraţi ce vă place.

Rac: Relaţia cu partenerul de cuplu poate fi şi mai bună şi să ajungeţi la căsătorie anul ăsta, celălalt - voi alegeţi. Va intră nişte bani şi o să faceţi aproviizionare - posibil pentru cămară, s-aveţi ce vă trebuie la iarnă şi să nu umblaţi pe-afară după provizii.

Leu: Inspiraţie aveţi şi o să puneţi o idee în practică, poate fi şi ceva de timp liber care să vă dezmorţească, fizic, emoţional. De undeva din particular se strâng nişte bani care or să v-ajute să luaţi diverse lucruri pentru şcoală, grădiniţa copiilor şi ca să lucraţi de-acasă.

Fecioară: Apare un scurt-circuit la capitolul comunicare - studiu şi poate cereţi ajutorul să reinstalaţi un program să puteţi asista la ore. O să reactualizaţi nişte acte, vă faceţi buletin, paşaport, carduri, legitimaţii, abonament, ca să vă mişcaţi cu lejeritate, să accesaţi şi alte zone, domenii.

Balanță: O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri ca să daţi drumul unui proiect, să-l lansaţi la apă şi să vă asiguraţi succesul. O să rezolvaţi o problemă financiară şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile, c-aveţi cam multe în perioada asta şi o să fiţi liniştiţi

Scorpion: O să fiţi şi mai hotărâţi să lucraţi şi în paralel la ceva care să v-aducă bani, trebuie doar să vă organizaţi mai bine timpul. Şi vouă or să vă intre nişte bani, pot fi şi din colaborări, nu neapărat din salariu şi să luaţi diverse lucruri pentru casă, în special urgenţele.

Săgetător: Se poate să primiţi nişte răspunsuri la-ntrebările puse mai de mult, la cereri şi să avansaţi cu toate treburile. E animaţie la voi, vine cineva, aflaţi vreo veste care să vă trezească o idee de afaceri şi o să puneţi motoarele în funcţiune să iasă ceva de calitate.

Capricorn: E posibil să aderaţi la un alt grup cu care să luptaţi pentru o cauză, că s-a spart gasca cu ceilalţi - s-au împrăştiat oamenii care-ncotro. O să ieşiţi în evidenţă cu ceva care să se ceară pe piaţă, şi să lucraţi în ritm constant, ca să menţineţi interesul viu pentru produsele respective.

Vărsător: Se poate s-aveţi de învăţat, de dat vreun examen, proba practică, o solicitare şi fizică şi nervoasă. O să puteţi remedia o situaţie şi să vă bucuraţi de un confort financiar, să aveţi un control al banilor din cont şi să căutaţi noi surse de câştiguri băneşti.

Pești: Un răspuns de la drum, e cineva care v-aşteaptă şi o să vă faceţi timp să daţi o raită prin ţară, sau pe-afară. Poate scoateţi cu forţa nişte bani din mâinile altora, care se-ncăpățânează să nu vă plătească pentru ce-aţi muncit şi o să aveţi de cheltuială.

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: