Horoscop

Valabil pe 23 octombrie

Berbec: O să fie şi la voi mai bine sentimental şi n-o să mai plutiţi în incertitudini, ci o s-aveţi pe cineva al vostru şi numai al vostru. Încă mai aveţi energie să faceţi tot ce v-aţi propus, par să fie cam multe şi grele şi deocamdată cei din jur sunt ocupaţi - dar o să vină şi momentul când or să v-ajute.

Taur: Poate stabiliţi noi reguli de comunicare cu partenerul de viaţă şi dacă eraţi pe punctul de a vă separa o să vă răzgândiţi. O să regândiţi o strategie contractuală şi poate cereţi mai mulţi bani, vă gândiţi şi la program, să fie un anumit număr de ore şi altele.

Gemeni: O să puteţi semna nişte acte care să vă permită nişte libertăţi, să accesaţi noi zone de interes - profesional, de afaceri. O să faceţi rost de bani în plus, poate vin bani din colaborări, dar vă urmăresc şi datoriile, ratele la bancă pe care le-oți fi amânat la-nceputul pandemiei.

Rac: Se poate să fi ajuns în punctul în care vreţi să vă căsătoriţi şi nu e târziu nici anul viitor - relaţia s-a cimentat. O să vă bucuraţi de sprijin din partea unor persoane cu puteri decizionale şi o să faceţi progrese vizibile, să vă angajaţi undeva, să obţineţi un transfer.

Leu: O să colaboraţi în termeni şi mai buni cu anturajul de la slujbă şi o să fiţi şi mai bine plătiţi. Primiţi o sumă de bani de la serviciu, sau s-a mărit bugetul familiei că mai sunt şi alţi membri ai familiei care contribuie de-acum încolo la cheltuielile casei.

Fecioară: Relaţia cu partenerul de suflet se dezvoltă frumos şi o să vă pregătiţi de o ieşire la plimbare prin ţară, pe afară mâine, poimâine. Se poate să vă-nțelegeți, în sfârşit, cu copiii, să vă faceţi program comun, şi să petreceţi un timp de calitate împreună c-aveţi disponibilitate şi voi şi copiii.

Balanță: Vă puteţi asocia cu cineva cu care-aţi mai lucrat şi să aveţi succes şi să fie de durată. O să puteţi semna, în sfârşit, un contract, şi să vă intre mai mulţi bani în cont decât pân-acum şi să vă puteţi ocupa şi de casă, s-o reamenajaţi - dac-o s-aveţi bani.

Scorpion: O să reluaţi o preocupare care-o să v-aducă satisfacţii sufleteşti, pot fi şi nişte înregistrări online cu panseurile voastre - despre ceva! Or să tot iasă nişte lucruri la suprafaţă şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut şi în profesie, şi în viaţa personală, şi o să fie eliberator.

Săgetător: E o problemă de suflet care se acutizează şi cel mai bine ar fi să vorbiţi cu persoana care v-a creat stări de confuzie, v-oţi fi certat chiar. O să luaţi nişte bani, pot fi restanțe, bani pe care i-oți fi împrumutat cuiva, mai multor persoane şi-acum vi-i returnează.

Capricorn: Se poate să vă găsiţi ceva nou de lucru şi să vă acomodaţi din mers, pentru că vi se potriveşte şi vă place, e în stilul vostru, munca responsabil. Se pot rezolva probleme mai vechi şi să vă încasaţi banii pe care trebuia de mult să-i luaţi, pot fi şi nişte bunuri, sau custodia copiilor.

Vărsător: O să vă reamenajaţi un spaţiu de studiu ca să vă puteţi concentra, luaţi diverse gadgeturi care să va-mbunătățească performanţele. O să găsiţi resurse interioare ca să rezolvaţi o problemă care ţine de casă, de familie, poate s-a defectat ceva şi trebuie înlocuit şi costă mult.

Pești: Relaţia cu partenerul de cuplu se bucură de un refresh poate şi pentru că v-o fi mers mai bine profesional, sau partenerul a fost mai atent cu voi. Aţi putea relua nişte negocieri şi să semnaţi contractul dacă acum păreţi convinşi, sau mai amânaţi răspunsul până la începutul lui noiembrie.

Vizualizări: 1,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: