Horoscop

Valabil pe 4 noiembrie

Berbec: Este o zi care pare simplă, dar ar fi bine dacă vei rămâne atent și precaut. Uneori dorințele nu se împlinesc, dar se demonstrează că, în final, este mai bine așa. A renunța la ceva nu este mereu o dovadă de slăbiciune, ci uneori poate dovedi tărie de caracter.

Taur: Ai tendința de a încălca toate regulile, inclusiv pe cele pe ți le-ai impus singur. Nu face greșeala de a-i încuraja și pe cei din jur să le încalce. Calitatea vieții depinde nu numai de lucrurile materiale, ci și de sentimente și de relațiile cu cei din jur.

Gemeni: Se pare că ai o părere clară despre tot și toate și le expui cu insistență. Te enervează că ești contrazis, nu poți recunoaște faptul că uneori greșești. Păstrează-ți opiile pentru tine, renunță la atitudinea aceasta radicală și caută o cale de mijloc. Concentrază-te pe lucrurile simple, care sunt, uneori, cele mai importante.

Rac: După efortul depus în ultima perioadă, vine și momentul pentru recompense. Nu sunt pe măsura așteptărilor, dar nici nu sunt de neglijat. Ești foarte agitat pe plan sentimental. Nu știi exact care este cea mai bună cale de urmat și nici ce vor cei din jur de la tine.

Leu: Renunță la atitudinile rigide, nu-ți aduc nici un folos. Stabilește-ți clar prioritățile și vorbește despre ele deschis. Nu toată lumea trebuie să înțeleagă ce gândești și dacă nu primești răspunsuri nu este un capăt de țară. Ai încheiat un capitol și începi altul.

Fecioară: Ai ocazia să accepți lucruri care-ți păreau inacceptabile în trecut. Este dovadă de maturitate și înțelepciune. Cu toate acestea, ar trebui să-ți asculți intuiția. Fii cât mai concentrat pe ceea ce înseamnă lumea ta profesională și finanțele.


Balanţă: Ești concentrat pe ceea ce înseamnă profesie și carieră. Lucrurile evoluează bine când prioritățile sunt stabilite corect și pragmatic. Contează mai puțin ce vrei și mai mult ce trebuie. Nimic nu te împiedică să stabilești legături pline de energie pozitivă și bucurie.

Scorpion: Fă lucrurile pas cu pas. Nu te grăbi aiurea, nu face planuri care nu depind în totalitate de tine. Ai multe idei și nu este ușor să le pui în ordine. Poate că ar trebui să ceri sfaturi de la cei care sunt în jurul tău, mai ales că ei abia așteaptă să-ți arate calea corectă.

Săgetător: Ai nevoie de mai mult timp pentru a procesa ceea ce ai învățat. O să vină și vremurile în care îi vei învăța tu pe alții. Îmbracă-te cu atenție, alege lucruri colorate și gândește-te la modalități prin care poți impresiona.

Caprcorn: Ai putea avea ceva discuții în contradictoriu, dar rezultatele vor fi pozitive și pentru tine, și pentru interlocutori. Ai putea începe ceva nou, fie un proiect, fie un job, fie ceva în casă sau în curte. Ideea este că orice ai face îți va aduce satisfacții și o stare bună

Vărsător: Ești pozitiv și, mai mult ca niciodată, ai în fine, încredere în viitor. Te-ai convins că uneori a avea răbdare este cel mai bun lucuri pe care îl poți face, pentru că de cele mai multe ori lucrurile foarte compicate, dar anormale, se rezolvă cu bine, de la sine.

Peşti: Găsește mai mult timp pentru cei dragi. Au nevoie de prezența ta într-o măsură mai mare decât pare. În plus, cei mici, mai ales, sunt o sursă excelentă de energie și tonus. La job lucrurile nu sunt foarte clare, dar curând se vor limpezi și totul va fi bine.

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: