Horoscop

Valabil pe 18 noiembrie

Berbec: Este o zi bună atâta timp cât nu faci alegeri esențiale pentru tine sau cei dragi. Nu ești în poziția care să te facă să iei hotărâri pragmatice și ești relativ superficial când analizezi contextul. Uită lucrurile pe care nu le-ai dus la bun final și te stresează.

Taur: Ai nevoie să știi adevărul despre unele chestiuni importante din viața ta și îți asumi riscul de a afla lucruri care te vor îndurera și te vor stresa, dar știi că este vital pentru tine să cunoști realitatea, oricât ar fi ea de neplăcută.

Gemeni: Ai posibilități variate de a decide care este cea mai bună variantă pentru problemele de azi, dar îți va fi greu să alegi. Gândește-te la variantele care îți aduc bine și, mai ales, liniște. Nu te agita, toate îţi găsesc rezolvare, chiar dacă nu pe placul tău.

Rac: Impulsivitatea poate să-ți aducă prejudicii și să te pună în situații delicate. Ai putea evita discuțiile în contradictoriu, ai putea ignora oamenii care te enervează și ai putea ocoli locurile care îți provoacă sentimente negative. Fii pozitiv în atitudine și gândire!

Leu: Fii comunicativ și pozitiv. Este cea mai bună cale prin care poți arăta că ești puternic, deschis la nou și capabil să iei cele mai bune decizii. Fii perseverent și ambițios și vei găsi cele mai bune soluții pentru problemele care te macină acum.

Fecioară: Nu are rost să te gândești la eșecurile din trecut. Probabil că au contribuit la ceea ce ești azi. Regretele și resentimentele sunt inutile. Dorește-ți înțelepciune și puterea de a depăși complicațiile care îți agită viața. Alege calea mai puțin bătătorită.

Balanță: Poţi face unele alegeri importante pentru tine, dar trebuie să-ți domolești orgoliul și dorința de a-i contrazice mereu pe cei din jur. Trebuie să înțelegi că nu ești deținătorul adevărului absolut și că orice situație poate fi abordată din mai multe puncte de vedere.

Scorpion: Ești stresat pentru unele problemele de sănătate. Apar complicații legate de bani și alte chestiuni casnice. Este un moment perfect să faci un pas în spate. În felul acesta vei putea analiza mai bine realitatea și vei găsi cele mai bune soluții.

Săgetător: Ești calm și indiferent la tot ce se petrece în jurul tău. Îți dorești să te retragi și să te bucuri de liniște și de senzația de bine care vine de peste tot. Ai capacitatea de a avea răbdare și de a lăsa iureșul din jur să treacă pe lângă tine.

Capricorn: Ești calm și energic și vei duce la bun final toate provocările acestei zile. Este extrem de confortabil faptul că vei putea să te relaxezi începând cu această după-amiază, știind că toate sunt în bună ordine. Odihnește-te!

Vărsător: Este nevoie să faci câteva schimbări, chiar daca unele nu-ți sunt deloc pe plac. Ai nevoie de curaj și de perseverență, iar pe măsură ce lucrurile se vor așeza pe un făgaș nou, vei prinde din ce în ce mai multă viteză. Acasă găsești suport pentru moralul tău.

Pești: Ai încredere în tine și în deciziile pe care le iei. Spune mai clar ce vrei și ce nevoi ai și aceste dorințe vor fi ascultate și împlinite. Ești oarecum resemnat, dar știi că este doar un moment tranzitoriu și că în curând se vor rezolva multe complicații.

Vizualizări: 928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: