Horoscop

Valabil pe 20 noiembrie

Berbec: În timp ce viața personală intră pe un făgaş normal, anumite situaţii ce privesc aspectul financiar al muncii pot deveni problematice. Este posibil să primeşti o veste rea, cum ar fi o reducere de salariu. Dacă poți, încearcă să verifici piaţa de locuri de muncă, pentru că este o idee foarte bună să ai un backup.

Taur: Starea ta de spirit nu este una tocmai bună. Faceți tot ce este necesar pentru a vă echilibra mentalitatea astăzi. Este important să fii conștient de faptul că ești evaluat pentru cât de bine lucrezi cu ceilalți şi pentru a te arăta în cea mai bună lumină posibilă, trebuie să te abţii de la orice izbucnire nervoasă.

Gemeni: Conservarea energiei este recomandată astăzi. Nu numai că vă va plăcea să luați lucrurile într-un ritm mai lent, dar veți începe să observați lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată. Există idei noi și oameni noi în jurul tău și este posibil să nu poți profita de ocazie, dacă-ţi consumi energia pe un singur lucru.

Rac: Uneori, vă este greu să vă decideţi la ce ocazii să spuneţi da şi pe care să le refuzaţi. Încercaţi pe cât posibil să alegeţi corect, să ocoliţi varianta greşită, cu atât mai mult cu cât opţiunile voastre nu sunt de cele mai multe ori simple. Ar fi bine ca pentru moment să nu vă implicaţi în lucruri de care nu sunteţi tocmai siguri.

Leu: Nu este bine să îţi pui baza în nişte sentimente care nu există. Dacă laşi ego-ul să îţi conducă viaţa, s-ar putea să ai parte numai de probleme. Chiar dacă este important pentru voi ca oamenii de care vă pasă să fie fericiţi, nu sunteţi responsabili neapărat de fericirea lor. Fă un pas înapoi și lasă-i să-și găsească propriul drum.

Fecioară: Este posibil ca oamenii din jur să treacă prin anumite dificultăţi şi vor avea nevoie urgent de soluţii. Dacă o să-i ascultaţi şi o să fiţi deschişi, s-ar putea chiar voi să fiţi cei care vor oferi sugestia potrivită. Acest lucru îi va face foarte fericiţi. Abilităţile voastre de conducere sunt apreciate de către toată lumea.

Balanță: Ești la termen cu toate, așa că nu îți face prea multe griji în privința viitorului apropiat. Bucură-te de ceea ce trăiești în prezent și nu mai lăsa neliniștile să-ți întunece starea de spirit. Gătește ceva bun alături de un prieten priceput, fă o călătorie într-un loc inedit, pune ceva bani deoparte pentru o vacanță extravagantă.

Scorpion: Mare atenție la felul în care reacționează ceilalți la propunerile pe care le faci. Te va salva de multe dureri de cap dacă reușești să-ți dai seama la timp ce îi nemulțumește pe colegii/șefii tăi. Nu te implica în dramele de la birou dacă nu te vizează în mod direct și lasă-i pe ceilalți să se descurce singuri.

Săgetător: Ești într-un punct al vieții în care toți ceilalți cred că știu ce e mai bine pentru tine. Încearcă să nu îi superi prea tare pe cei care îți dau sfaturi pentru că sunt persoane bine intenționate. Zâmbește și ascultă atunci când îți spun ce cred ei că ar trebui să faci și, dacă ești de aceeași părere, ascultă-ți instinctul.

Capricorn: Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Depune mai mult efort în acest sens, îmbracă-te bine şi stai departe de persoanele bolnave. Evită mijloacele de transport în comun şi fă mai mult sport. În plan personal, lucrurile încep să se îndrepte. Dacă ești implicat într-o relație, viața va fi din ce în ce mai satisfăcătoare.

Vărsător: Evită oboseala, trebuie să te gândești la sănătatea ta și să încerci să-ți încarci bateriile pentru zilele ce urmează. Nu mai este mult timp până la concediul de sărbători, pe care îl aştepţi de foarte mult timp, însă trebuie să dovedești tuturor că ești om de încredere. Ai încredere în tine.

Pești: Perseverenţa este una dintre calităţile tale de bază, fă tot ce îți stă în putere pentru a reuşi la serviciu şi în viaţa personală. Vei experimenta momente pline de agitaţie, dar şi multă fericire. Seara, te relaxezi împreună cu persoana iubită și începi să faci planuri pentru sărbători. Nu fii zgârcit, ai muncit mult și meriți tot ce e mai bun.

Vizualizări: 995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: