Horoscop

Valabil pe 12/13 decembrie

Berbec: Profită de energia de azi şi fă o plimbare către un loc unde în mod normal te-ai duce cu maşina. Urcă pe scări în loc să iei liftul. Fă nişte genuflexiuni în timp ce te uiţi la televizor. Ideea e să îţi pui corpul şi sângele în mişcare, nu să îţi împingi limitele. Începe cu paşi mici şi vezi cum îţi place.

Taur: Indiferent cine e, nu există motiv ca să tolerezi o persoană a cărei aroganţă atinge limita impoliteţii. Dacă simţi că ţi se vorbeşte de sus, ripostează diplomat. Poţi pune persoana la locul ei fără să o jigneşti. Să îţi aperi principiile te va face

Gemeni: Certurile scot ce e mai rău în oameni, aşa că dacă cineva te atacă azi, eschivează-te. Nu ignora, dar nici nu o folosi ca o scuză să loveşti şi tu sub centură. Să înveţi cum să rezolvi disputele este una dintre cele mai valoroase calităţi pe care le poţi cultiva şi o poţi stăpâni dacă rămâi concentrat..

Rac: Ceva şocant şi revoltător se poate întâmpla azi şi trebuie să fii pregătit pentru asta. Nu e ceea ce pare la prima vedere, aşa că dacă ai o reacţie spontană s-ar putea să o regreţi mai târziu. Fii obiectiv, analitic şi atent azi. Nu te lăsa cuprins de emoţii iraţonale sau frică.

Leu: Ai o problemă în a te deschide faţă de alții.Trebuie să ştii că, dacă vrei să obţii reacţiile dorite, trebuie să prezinți întregul tablou. Oamenii sunt pregătiţi să te ajute, indiferent de problemă, însă trebuie să ştie care este problema respectivă şi în ce mod te afectează.

Fecioară: Modul dificil în care comunici lasă loc de interpretări, în special când vine vorba de persoana iubită. Pot apărea mici certuri, însă nu trebuie să te sperii pentru că situaţia nu are cum să degenereze. Iar modul în care reuşiţi să vă împăcaţi este din ce în ce mai dulce.

Balanţă: Flexibilitatea de care dai dovadă te ajută foarte mult astăzi. Trebuie să ai o oarecare perseverenţă şi să nu cedezi de la primul moment mai dificil. În schimb, emoţiile duse la extrem nu te ajută, astfel că trebuie să găsești soluţii pentru a stăpâni situaţia.

Scorpion: Cineva caută să îți bage beţe în roate la serviciu. Încearcă să răspunzi fără să agiţi prea tare spiritele. Poate ți-ai atins maximul la actualul loc de muncă şi ar fi momentul pentru o nouă provocare. Chiar dacă pare că cedezi, nu trebuie să îți faci probleme în acest sens.


Săgetător: Azi trebuie să îți împărtășești gândurile cu lumea. Sau, cel puțin, cu o mică parte din ea – rudele, colegii, prietenii. Mintea îți funcţionează ca un ceas elveţian, fiind un adevărat generator de idei grozave. Totuși, nu toţi cei din jur le vor înțelege sau aprecia imediat.

Capricorn: Te simți invincibil, capabil de orice, gata să depășești orice obstacol. Ai mintea ascuțită, ești perspicace și rezolvi orice problemă rapid și eficient. Doar că apatia și indiferența celor din jur te pot irita destul de mult, așa că e mai bine să te bazezi doar pe forțele proprii.


Vărsător: Astrele pur și simplu te protejează, nu te pun în faţa niciunei dificultăţi. Energia pe care o ai îţi oferă un pas înainte în fața celor din jur, lucru care îţi poate folosi pe toate planurile, în special în carieră. Spre seară, rutina îţi pot provoca o oarecare plictiseală.

Peşti: Ai capacitatea de a simți situația și de a înțelege totul din mers. În orice acţiune te implici, ieşi în evidenţă şi te distingi prin ingeniozitate. Reuşeşti în orice îţi propui, așa că cel mai bun lucru pe care îl pot face adversarii e să se împrietenească cu tine.

Vizualizări: 812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: