Horoscop

Valabil pe 15 ianuarie
Berbec: Se conturează un proiect care-o să v-aducă bani şi o să fie solicitant poate pentru că este un parteneriat cu cineva mai dificil. Vi se recunosc nişte merite, încep să se vadă roadele muncii voastre şi poate o să lucraţi altceva, sau o să căpătaţi o funcţie.

Taur: Se poate să vă specializaţi într-un domeniu şi să dureze cel puţin două luni un studiu intens, cu probe practice. Poate-ați strâns bani să vă luaţi maşină, sau să luaţi diverse lucruri care să înlesnească munca în gospodărie, sau pe teren, dacă o să cultivaţi ceva la primăvară.

Gemeni: Poate va trebui să amânaţi o plecare c-or fi intervenit nişte lucruri care au întâietate şi o să vă descurcaţi cu toate cele. Se poate să luaţi nişte decizii legate de bani şi să faceţi investiţii, să fie un câştig asigurat, să vă meargă bine pe termen lung.

Rac: Poate vă faceţi un program de timp liber cu partenerul de cuplu şi puneţi la cale şi un eveniment de familie. Se poate să reluaţi o negociere ca să semnaţi un contract şi să aveţi o bază solidă pentru anul acesta, să câştigaţi bani pentru rate şi facturi.

Leu: Se poate s-aveţi un răspuns de la judecătorie, să trebuiască să continuaţi un demers, ca să vi se facă şi dreptate. E momentul să faceţi o alegere – să renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să vă implicaţi în toate activităţile, oricât de solicitante ar fi.

Fecioară: Poate vă vine vreo idee strălucită legată de viaţă în doi şi o să-i faceţi o surpriză partenerului – poate vă căsătoriţi, dacă n-aţi făcut-o pân-acum. Întrevedere cu cineva care va face o ofertă de muncă şi n-o să fie puţin lucru, o să luaţi în calcul avantajele şi o să daţi şi răspunsul.

Balanță: Poate vă asociaţi cu cineva să lucraţi de-acasă, cum s-o putea, ca să aveţi bani de rate, facturi şi alte angarale. O să faceţi un demers să obţineţi, poate, o altă locuinţă, sau să vindeţi una, s-o închiriaţi şi să vă instalaţi în noua casă – poate v-ajută cineva la mutat.

Scorpion: Cineva cu care aveţi ceva de-mpărțit, sufleteşte, poate, o să insiste să afle un adevăr şi o să staţi de vorbă cu sinceritate. Vi se propune o schimbare de macaz, să lucraţi la ceva pe care nu l-aţi mai încercat şi o să va-ncumentați, c-or fi tentante sumele de bani.

Săgetător: O să semnaţi nişte acte care să vă dea dreptul să lucraţi într-o combinaţie partenerială de succes. Sunt nişte bani de luat, poate pentru că s-a întârziat cu o plată şi abia acum o să intraţi în posesia banilor.

Capricorn: Poate vă puneţi semnătura pe un contract care vă poate aduce un câştig consistent şi o să fie un confort financiar. E un tumult la voi şi poate e multă treabă şi agitaţie, sunt urgenţe de care trebuie să scăpaţi rapid şi o să vă strecuraţi printre obstacole ca să răzbiţi.

Vărsător: Poate-a sosit momentul să vă mutaţi altundeva şi faceţi toate demersurile contractuale, vânzare-cumpărare. Aveţi planuri mari şi or să fie nişte oameni care să adere la ideile voastre şi-or să-şi pună umărul la treabă dac-o s-aveţi nevoie.

Pești: Poate vă daţi întâlnire online cu prietenii să puneţi la punct un program pentru după ridicarea restricţiilor! E nevoie de suportul vostru – poate într-o cauză umanitară, şi o să conteze pentru acei oameni, dar şi pentru starea voastră de spirit.

Vizualizări: 1,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: