Horoscop

Valabil pe 12 ianuarie

Berbec: Aveţi curaj să priviţi la dumneavoastră, cel de ieri, pentru că acum aveţi alte resurse la îndemână, aţi învățat mult în ultima vreme și știţi să rezolvaţi situațiile de odinioară cu care v-aţi confruntat și din care, atunci, nu găseaţi ieșire.

Taur: Nu ajunge doar să visaţi până departe, să aruncaţi în Univers dorințele și planurile dumneavoastră și apoi să staţi pasiv să se materializeze. De undeva trebuie să porniţi și aceasta e faza de proiectare a viselor, dar, după ce le-aţi conturat bine în minte, trebuie să puneţi mâna pe instrumentele potrivite pentru a începe să le construiţi, pas cu pas.

Gemeni: Dacă vedeţi că o veche promisiune nu se mai materializează, că se tot amână, că sunteţi dus cu vorba, că, orice aţi face, nu mai observaţi nici o evoluție, poate ar fi bine chiar să vă luaţi gândul de la acel plan. E semn că nimeni nu are interesul să vă ajute, iar dumneavoastră, singur, momentan, nu puteți trece la etapa următoare.

Rac: Sunteţi în plin proces de creație a unui mare proiect, de la care aveaţi mari așteptări, dar ceva se oprește. Trebuie să staţi pe loc, ceea ce devine frustrant pentru un om înflăcărat, dar vocea interioară vă atrage atenția că aţi scăpat ceva din vedere, că investiţi prea multă energie într-o direcție care poate nu e cea mai adecvată ideii dumneavoastră inițiale.

Leu: Sunteţi tentat să faceţi tot felul de comparații care, oricum aţi aranja lucrurile, ies în defavoarea dumneavoastră. Cel de alături are mai mult succes, e mai frumos, e mai bogat, e mai norocos, dar nu, opriţi-vă din atâtea analize și descoperiţi că nici dumneavoastră nu sunteţi cu nimic mai prejos decât cel cu care vă măsuraţi forțele.

Fecioară: Sunteţi într-o pasă cam pesimistă în care, oricum aţi privi lucrurile, nu vedeţi nimic bun în ele. Exageraţi totuși gravitatea situației, vă faceţi prea multe griji pentru… nimic, deci evitaţi să folosiţi astăzi exact acest cuvânt: nimic. Că nimic nu merge, nimic nu-i bun, nimic nu se întâmplă!

Balanţă: V-aţi detașat de o situație și descoperiţi că nu vă mai atrage, nu vă mai preocupă, nu mai are aceeași însemnătate ca altădată. E ca și cum aţi uitat pe cineva, aţi părăsit o acțiune, aţi închis un robinet de la care vă trăgeaţi energia cândva. Poate nu e timpul pierdut și se mai poate aprinde o scânteie chiar și în acel loc ce pare adormit.

Scorpion: Uneori, a fi om matur, a fi adult, nu e cel mai mare atu, pentru că vârsta vă face să priviţi lucrurile doar dintr-o perspectivă gravă, cea a problemelor, a responsabilităților, a seriozității vieții. Ori, în situația de față, nu de griji e nevoie, ci de o ușoară indiferență, ca să nu mai puneţi totul sub semnul întrebării, să nu mai căutați probleme cu orice preț.

Săgetător: Aţi împărtășit cândva un secret unei persoane care nu a știut să fie discret și se pare că a împânzit taina peste tot. Nu vă speriaţi, chiar dacă acum știe toată lumea ce aveaţi de gând să faceţi, mai bine v-aţi apuca de treabă și aţi pune în practică ceea ce era doar un vis. Așa veţi ajunge mai repede la rezultate și, când toată lumea va fi aflat care vă erau planurile secrete, deja veţi fi terminat totul cu succes și nu va mai trebui să țineţi secret.

Capricorn: Lucrurile s-au schimbat, nu mai merg în direcția pe care o știaţi și sunteţi un pic luat prin surprindere, mai ales dacă nu sunteţi genul de om care adoră noutatea. În loc să staţi și să vă plângeţi că nu știţi unde duce noua direcție, mai bine v-aţi avânta spre nou, fără să vă mai gândiţi ce urmează. Luaţi-o ca pe o aventură, spuneţi fie ce-o fi, și o să vedeţi că vă veţi adapta mult mai ușor schimbării.

Vărsător: Vă comportați ca în povestea cu drobul de sare. Aţi transformat un banal motiv de stres într-o obsesie, într-o problemă mult mai gravă decât este și vorbiţi lumii numai despre ea, ca și cum ar fi cea mai mare povară a momentului. Priviţi-o cu luciditate și detașare ca și cum n-ar fi a dumneavoastră, ca să vedeţi că exageraţi cu grijile și temerile actuale.

Peşti: Aveţi alături o persoană cu un caracter haotic, rebel, necontrolat, mult prea energică şi stresantă, pentru un om calm ca dumneavoastră, dar în loc să vă enervaţi că se comportă așa, aţi putea să vă folosiţi de energia sa debordantă. Dacă nu aveţi aceeași energie, lăsaţi-l pe el să fie motorul care duce în spate mașinăria pe care o conduceţi, de fapt.

Vizualizări: 1,235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: