Horoscop

Valabil pe 27/28 martie

Berbec: Inima ţi se umple de o stare nouă, cu care nu sunteți obişnuit, dar care poate fi motivaţia perfectă pentru a vâsli din ce în ce mai repede către împlinirea unui mare vis. Aveți şi norocul de a atrage alături oameni care vă încurajează cu modul lor tonic de a fi, şi, alături de ei, toate vor merge că pe roate. Lăsați fantezia să zburde unde vrea, lăsați-o să creeze până în cele mai mici amănunte.

Taur: Nu vă puteți ocupa de mai multe lucruri simultan, învățați să vă împărțiți munca. E un moment bun să luați o decizie prin care să demonstrați că ştiți să vă organizați foarte bine, descoperind că pe lista de sarcini se află o mulţime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le puteți amână pe altădată. Treceți pe linie moartă unele proiecte: nu sunt stringente acum!

Gemeni: Nu încercați să vă descurcați singur într-o situaţie în care lucrurile ar evolua mult mai bine în doi. Cooperați, comunicați ce aşteptări aveți, pentru că numai așa ajungeți mai uşor la rezultatele dorite. Nu vă cramponați de deciziile luate, ci stați şi ascultați şi ce are de spus partenerul de muncă, de dialog, de viaţă! Veți descoperi ce uşor depăşiți impasul dacă faceți schimb de păreri şi de idei.

Rac: Nu vă lăsați intimidat de cei care vă spun cu ironie că fugiți după cai verzi pe pereţi. Nu renunţați la iluzie, la fantezie, la refugiul minunat în gândurile secrete. Din toate acestea se clădeşte realitatea viitoare, pentru că sunt recompensaţi doar cei care au curaj să viseze, şi apoi aveți răbdare, crezând cu tărie că sunteți pe drumul cel bun!

Leu: Succesul la care ajungeți vă oferă minunate motive de satisfacţie. Reuşita de acum vă motivează să mergeți şi mai departe, să urcați şi mai sus, acordând mai multă atenţie asupra auto-perfecţionării. Când vedeți de ce sunteți în stare, parcă vă concentrați şi mai serios şi vă stabiliți obiective din ce în ce mai înalte. Puteți şi mai mult, dar e nevoie de o continuă acumulare de informaţii.

Fecioară: Nu stați prea bine cu banii şi nu vă puteți baza pe alte surse decât pe cele obişnuite, care provin din munca de zi cu zi. Trebuie să fiți foarte precaut în cheltuieli şi investiţii, pentru că e o perioadă periculoasă. Sunteți oarecum frustrat din cauza banilor, dar vă comportaţi matur în toate acţiunile care cer sume de bani şi nu faceți excese de nici un fel.

Balanţă: Ați tot sperat că un anumit moment de care vă era teamă să se amâne sau să nu mai aibă loc deloc, dar iată că aşteptarea a luat sfârşit şi dați piept direct cu evenimentul cel mare. Deşi l-ați aşteptat atât de mult, iată că nu iese conform speranţelor şi lucrurile par să se dea un pic peste cap, semn că planurile de acasă nu sunt întotdeauna ca cele din târg.

Scorpion: Cu cât intrați în contact cu mai multă lume, cu atât nervii sunt mai întinşi, pentru că aveți de a face cu oameni extrem de diferiţi şi care nu pot coopera cu dumneavoastră. Sunteți iritat de replicile din jur, sunteți scos din sărite de gesturile agresive ale altora și nu sunteți în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren paşnic.

Săgetător: Aveți tendinţa de a lua peste picior criticile sau judecăţile celor din jur şi bine faceți, pentru că aşa nu le puneți la suflet. Unii oricum nu ştiu altceva decât să analizeze fără să-şi vadă propriile defecte. Totuşi, n-ar strica să ţineți minte ceea ce vor ei să vă spună, pentru că, pe undeva, au dreptate şi v-ar fi de folos să ţinți cont de avertismente.

Capricorn: Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionată a acestei zile. Nu reușiți să vă rupeți de motivele de enervare de peste zi şi veniți cu ele acasă, gata să stricați şi aici atmosfera. Faceți un efort să vă debarasați de tot ce v-a supărat pe parcursul zilei și să menţineți dialogul pe un teren armonios.

Vărsător: Nu vă comparați cu ceilalţi pentru că aveți sigur un as în mânecă de care veți şti să profitaţi la momentul oportun. Vă aflați într-un anturaj în care toţi au ceva specific lor, ceva ce îi evidenţiază şi îi recomandă, şi la fel e şi în cazul dumneavoastră. Aveți tendinţa de a vedea faptele celor din jur şi, prin comparaţie, să-i vedeți pe ei net superiori, ceea ce nu e deloc adevărat.

Peşti: Ați încerca să rămâneți diplomat şi amabil în mediul în care vă aflați, nu puteți tolera la nesfârşit atitudinea agresivă a unora din jur. Vă abţineți să nu ripostați, să nu răspundeți la atacuri, dar încearcați să nu folosiți aceleaşi arme ale celor care vă atacă, adică țineți cont de politeţe, de toleranţă, că să nu arătaţi inamicilor că vă irită.

Vizualizări: 1,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: