Horoscop

Valabil pe 11 aprilie

Berbec: O să faceţi nişte achiziţii şi pentru voi şi pentru casa, şi o să căutaţi şi pentru ai voştri cadouri de Paşte. E o efervescență la voi şi poate-ncepeți lucruri noi care să v-aducă recunoaştere publică şi bani – e momentul să vă reinventaţi, c-aveţi resurse neexplorate.

Taur: Poate luaţi legătura cu nişte prieteni ca să vă regrupaţi în vederea unei activităţi recreative, afară, poate practicaţi un sport. O să vă puteţi bucura de un succes, veţi lua şi bani, totul e să vă menţineţi acolo sus, pe firmament, să nu lăsaţi concurenta să vă depăşească.

Gemeni: Vă daţi tot interesul să lichidaţi problemele vechi, restantele, ca să vă relansaţi cu lucruri de interes larg. O să fiţi solicitaţi din mai multe direcţii şi o să faceţi faţă provocărilor, vă luaţi de lucru şi în paralel cu serviciul ca să vă suplimentaţi veniturile.

Rac: Poate aţi amânat o plecare pentru c-au apărut diverse urgențe pe-acasă, poate vă roagă şi părinţii să-i ajutaţi cu ceva. Se poate să prezentaţi ce-aţi lucrat, să ieşiţi pe piaţa cu ceva nou care să stârnească interesul publicului-tinta şi să vă bucuraţi de o recompensă.

Leu: Poate aţi rezervat o cameră la câteva ore distanţă de oraşul vostru şi plecaţi de azi sau mâine dimineaţă, ca să fiţi odihniţi. E cineva care vă curtează pentru un job şi dacă vă simţiţi cumva atraşi, vă gândiţi până luni dacă să vă daţi acceptul, sau nu, că nu e de riscat în momentul de faţă.

Fecioară: Apare o nebuloasă în sfera sentimentală şi o să trebuiască să vă limpeziţi sufletul. S-or fi încurcat iţele unei situaţii şi-o să trebuiască să le deznodaţi, ca să mergeţi mai departe, să faceţi un progres la slujbă, afacerile particulare să se regleze şi ele, din mers.

Balanță: Poate o să luaţi o decizie la capătul unei întâlniri cu fiinţa pe care o iubiţi şi o să aveţi în plan o căsătorie. Apar noi provocări la serviciu şi de-aici or să vină şi beneficiile, c-o să fiţi prompţi în replică, iar şefii vor aprecia disponibilitatea voastră.

Scorpion:  O să intraţi la cheltuială poate pentru acum le-a venit rândul lucrurilor care ţin de casă şi pregătiţi interiorul pentru sărbători. Poate veţi dedica mai mult timp familiei că să existe un bilanţ puternic, să rezolvaţi chestiunile importante, inclusiv pe cele de sănătate.

Săgetător: Poate-ntoarceți casa pe dos să faceţi curăţenie generală sau măcar mai scoateţi din lucrurile care va prisosesc. E cineva care insistă să vă faceţi timp să vă vedeţi, c-o să va-nstrainati dacă tot amânaţi întâlnirea şi-acum dacă sunteţi liberi poate ieşiţi la cafea.

Capricorn: Poate mai faceţi comanda online de aparatura pentru studiul de-acasă, ori pentru lucru şi o să vă străduiţi să nu depăşiţi bugetul alocat. Poate va mai şi odihniţi, alegeţi ceva care să vă deconecteze, c-aveţi nevoie de o gură de oxigen şi o să reuşiţi să va-ncarcati bateriile.

Vărsător: Se poate să vă strângeţi şi pe ZOOM să organizaţi o chetă pentru nişte neajutoraţi sau să-i sprijiniţi pe oameni altfel. E o cheltuială pe care n-o prevăzuserăţi, dar poate s-a ivit ocazia să faceţi o plimbare în afara oraşului şi accesaţi fondurile de rezervă.

Pești: Un plus de atenţie v-ar prinde bine să nu rătăciţi chei, cârduri, telefonul şi altele de notat! E posibil să apară nişte încurcături care să vă dea programul peste cap şi totuşi să improvizaţi ca să nu se ducă totul de râpă – sunteţi inventivi.

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: