Horoscop

Valabil pe 7 aprilie

Berbec: O să va-nscrieți la nişte cursuri online, în ideea de a urma o altă meserie, c-aţi descoperit ceva care se cauta. Poate aţi reuşit să strângeţi nişte oameni care să vă susţină să lansaţi pe piaţa un proiect care să vă propulseze în cariera - poate vă încumetaţi pe cont propriu.

Taur: Se poate rezolva o problemă cu bancă şi o s-aveţi bani să faceţi ce v-aţi propus cu locuinţa. E momentul să vă reinventaţi şi să vă faceţi cunoscute nişte calităţi despre care cei din jur nu ştiau şi o să vi se acorde un premiu, oricum n-o să treceţi neobservaţi.

Gemeni: Se-anunţă o perioadă destul de bună pentru studiu, examene şi să legalizaţi nişte acte fără de care nu vă puteţi mişca. Se poate să daţi de o ofertă de vacanţă şi să aveţi curajul să plecaţi undeva cu familia la vară, dacă se vor întruni toate condiţiile, bineînţeles.

Rac: Un control medical v-ar lua o piatră de pe inimă c-aţi şti dacă sunt ceva probleme, sau nu, par să nu fie, totuşi. O confirmare la voi, pe care-o aşteptaţi de multă vreme şi o să vă orientaţi spre un traseu de succes. Flerul o să vă spună cu cine să luaţi legătura şi ce fel de contract să semnaţi.

Leu: E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi monetarul ca să ştiţi pe ce bani puteţi conta dacă vreţi să luaţi ceva scump pentru casa. O să reactualizaţi un contract şi o să vă detaşaţi de aspectele care v-au deranjat, v-au nemulţumit şi să nu ezitaţi să cereţi tot ce credeţi de cuviinţă.

Fecioară: Poate vă ocupaţi şi de sănătate, s-aveţi o condiţie fizică bună, şi să vă descurcaţi cu toate şi la serviciu, şi acasă. O avalanşă de treburi care vă cad pe cap şi o să vă gestionaţi eforturile să vă achitaţi onorabil, de toate obligaţiile, să nu vi se poate reproşa nimic.

Balanță: O să daţi curs unei întâlniri, şi poate ieşiţi din zona de online, ca să vedeţi ce energie, ce semnale vi se transmit. Poate prindeţi un moment bun să valorificaţi nişte lucruri care v-ar aduce bani şi-ar fi şi un prilej să vă exersaţi calităţile, bine puse la păstrare.

Scorpion: O să rezolvaţi nişte acte de proprietate, poate vindeţi, cumpăraţi, sau aţi găsit un chiriaş şi semnaţi contractul. E posibil să vă cheltuiţi economiile pe care le-aţi strâns ca să reamenajaţi interiorul, să faceţi nişte schimbări ca să fie şi funcţional şi s-arate şi bine locuinţa.

Săgetător: Relaţia cu colegii, cu grupul, o să v-aducă satisfacţii, c-o să fie un efort colectiv şi o să vă puteţi lansa şi individual, în perspectivă. O reuşită în planul comunicării, poate reluaţi o iniţiativă cu care v-aţi mai încercat şansele mai demult, dar abia acum găsiţi uşi deschise.

Capricorn: E un angajator care-ar vrea să lucraţi pentru el, dar nu va-ndurați să lăsaţi actualul serviciu şi să vă duceţi în necunoscut. Vă mai gândiţi. O să puteţi lucra în paralel cu serviciul, pot fi proiecte mici, dar puse cap la cap v-aduc o constantă financiară şi o să vă simţiţi în siguranţă.

Vărsător: O reuşită care o să vă umple contul şi o să vă faceţi planuri serioase pentru anul în curs. Se petrec nişte lucruri de care puteţi profita şi în plan personal şi profesional, şi poate avea loc o spectaculoasă schimbare de direcţie.

Pești: Sunt şanse să recuperaţi o relaţie şi să vă armonizaţi, dacă o să găsiţi frecvența comună, e de-ncercat. Sunt nişte oameni care vor să vă asociaţi în vederea unei colaborări care v-ar aduce tuturor beneficii şi o să vă lăsaţi convinşi, se pare.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: