Horoscop

Valabil pe 1/2 mai

Berbec: O să dați drumul proiectelor noi, pot fi colaborări și să-nceapă să vă intre banii în cont ca să fiți și voi mai relaxați din punctul asta de vedere.

Taur: O să puneți bazele unei afaceri ca să sporiți banii din cont, să aveți pentru o schimbare de macaz fie în meserie, fie în viață personala - poate vă luați o casă.

Gemeni: O reușită profesională, poate v-apucați de ceva care promite atât bani, cât și relații care să vă deschidă un alt orizont în plan social.

Rac: E un impuls de a pune în aplicare o idee la care ați lucrat de o bună bucată de timp și o să puneți în operă un proiect de anvergură.

Leu: Se observă o colaborare fructuoasă cu șefii, și-o să le puteți cere câte ceva de care-aveți nevoie, sau măcar să vă aibă în vedere pentru o promovare, când s-o putea.

Fecioară: Poate plecați pe undeva cu treabă și vă-ntoarceți până diseară, sunt niște treburi de pus la punct și o să vă dați peste cap să puneți lucrurile în ordine.

Balanță: Vi se plătesc niște activități colaterale și poate o să luați și voi acele lucruri la care visați de multă vreme și cu surplusul financiar ați putea acoperi acele cheltuieli.

Scorpion: Vă bate gândul să faceți o investiție, să vă luați o casă, verificați și starea mașinii și dacă vă costa prea mult reparația vă luați alta nouă.

Capricorn: Se poate să intrați într-o rundă de negocieri cu șefii ca să vă cereți drepturile că nu s-a ținut cont în ultimul an de condițiile contractuale.

Vărsător: E posibil să vă interesați de mobila pe care oți fi comandat-o, sau de electrocasnicele de care-ați avea nevoie ca să scutiți timp la bucătărie și nu numai.

Pești: Luați legătură cu rudele apropiate ca să vedeți cine vine la voi de Paște, ca să știți ce cantitate de mâncare să pregătiți, sau poate vă duceți voi la alții.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: