Horoscop

Valabil pe 3 mai

Berbec: O să adunați bani din mai multe surse și n-o să lăsați să scape ceva din lista de obligatorii - pentru sărbători, că de asta munciți non stop.

Taur: E de profitat la maximum de șansa de a vă manifesta în plan social, c-or să vă fie apreciate calitățile și o să fiți la înălțime.

Gemeni: Apar noi provocări în plan profesional și o să aveți de ales o colaborare, sau mai multe chiar, dacă stați bine cu timpul și cu energia, ca să puteți munci.

Rac: E momentul să faceți o schimbare și să vă reinventati c-ați acumulat multă experiență și o să căpătați curaj să-ncepeți ceva cu care să dați lovitura.

Leu: Poate abia acum vi se plătesc niște ore suplimentare și o s-aveți bani pentru sărbători, și o să intrați în negocieri cu niște parteneri de afaceri care vor ține ștacheta sus.

Fecioară: Se poate să plecați la rude, în alt oraș să continuati sărbătoarea Paștelui acolo, asta c-a s-aveți timp să puneți și casa la punct și masa festivă, preparația.

Balanță: Poate faceți monetarul ca să vedeți în ce barem vă încadrați pentru alimente și cadouri, ca să vă rămână și pentru o plimbare în zilele de Paște.

Scorpion: O să vă bucurați de o mai mare trecere la șefi și proiectele voastre pot fi lansate la apă, și poate veți avea și niște colaborări, coechipieri externi.

Săgetător: E o șansă de afirmare la slujbă și o să vă descurcați cu volumul mare de muncă, pentru că vă place proiectul și vă mai ajută și colectivul.

Capricorn: Poate vă gândiți la o schimbare de macaz, să munciți într-o altă combinație partenerială, pentru că vă inspiră mai multă încredere acea persoană.

Vărsător: O să mai investiți niște bani în casă dacă nu plănuiți chiar o mutare într-o altă locuință, c-aveți nevoie de aer, spațiu, verdeață.

Pești: Faceți aprovizionarea ca să vă asigurați că nu vă lipsește nimic dacă-i chemați pe copii, pe nepoți la voi în următoarele zile libere.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: