Horoscop

Valabil pe 4 mai

Berbec: Se ivesc oportunităţi să vă sporiţi banii din cont şi să aveţi resurse financiare pentru o vacanţă în toată regulă, mai la vară dacă nu de Paşte.

Taur: O să rezolvaţi o sumedenie de lucruri care şi-au aşteptat rândul şi o să vă asiguraţi şi câştiguri financiare pe măsură, ca să vă meargă bine pe toate planurile.

Gemeni: Întrevedere cu cineva care are gânduri mari cu voi, să puneţi umărul la ceva care v-ar aduce beneficii şi-ar fi o rampă de lansare pentru voi.

Rac: Se poate să intraţi la cheltuială şi să vă luaţi câte ceva pentru casă, dar şi cadouri pentru cei dragi, faceţi comandă sau daţi o raită pe la magazine.

Leu: E posibil să vă treziţi cu nişte bani despre care nu aveţi habar şi să mai plătiţi din ei câte o datorie ca să scăpaţi de restanțe, să vă eliberaţi de o povară.

Fecioară: Se poate să puneţi la punct situaţia şcolară şi treceţi la nivelul următor, poate luaţi o diplomă şi vă puteţi angaja undeva şi să lucraţi şi de-acasă.

Balanță: Vă socotiţi banii ca să vedeţi cum îi împărţiţi ca să faceţi şi cumpărături şi să v-ajungă şi pentru o plimbare în zilele de Paşte, dacă şi doresc şi-ai voştri.

Scorpion: Se oferă nişte coechipieri de afaceri să pună umărul şi mai serios la treabă, să preia, poate, o parte din obligaţiile voastre şi să vă scutească de un efort sporit.

Săgetător: O să vă consultaţi, probabil, cu un avocat ca să ştiţi ce şansă aveţi să recuperaţi nişte bunuri sau despre bani o fi vorba şi o să vedeţi încotro o s-o apucaţi.

Capricorn: Se poate să fiţi în negocieri pentru o afacere care v-ar scuti de griji financiare şi o să daţi răspunsul luna viitoare, după Paşte, ca să trăiţi în linişte sufletească sărbătorile pascale.

Vărsător: Poate i-a venit şi casei rândul să se-nnoiască şi să vedeţi ce găsiţi prin magazinele online şi-or fi şi la reduceri.

Pești: O să puteţi obţine semnături pe actele depuse cu multă vreme în urmă şi o să vă puteţi angaja undeva sau să faceţi o achiziţie, să vă luaţi o casă, ori o maşină.

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: