Horoscop

Valabil pe 31 mai

Berbec: O să vă faceți programul în funcție de copii, nepoți, ca să-i duceți pe la locul de joacă, prin parc, să practice un sport. Preocupările de grup, chiar și din fața calculatorului, or să vă aducă succes, că energia colectivă funcționează și aveți și o mare dorință de afirmare, chiar și cu grupul.

Taur: Poate duceți mașina la reparat, și o să vă asigurați că puteți pleca la drum lung, prin țarî, fară griji. Se întrevăd niște posibilități de a face rost de bani și o să le treceți în revistă, faceți o selecție și vă mai gândiți până săptămână viitoare, să vedeți ce alegeți.

Gemeni: Voi păreți a fi pe picior de plecare, într-un mic concediu, fie pentru că ați făcut o rezervare undeva, fie că vă duceți la cineva în vizită. O să aveți prilejul să rezolvați acele lucruri care vă stăteau de multa vreme pe cap și vă epuizau psihic - și-acum o să scăpați de ele.

Rac: E cineva care se străduie din răsputeri să vă recucerească și să faceți casă bună împreună, de data asta și poate reușiți. O energie debordantă la voi și simțiți nevoia de puțin sport ca să vă refaceți musculatura, să fiți în formă, că munca v-a stors de energie.

Leu: Poate etapa de acomodare cu partenerul de cuplu a trecut și se poate ști dacă e rost de o viață împreună, ce ziceți? Sunt câteva lucruri pe care le-ați tot amânat, cum ar fi semnarea unui contract și o să dați zor să puneți lucrurile la punct, pentru că nu vă plac restanțele deloc.

Fecioară: Îi mai întrebați încă o dată pe ai voștri dacă sunt de acord să vă luați o casă mai spațioasă ca să vă fie mai comod. E posibil să treacă diseară cineva pe la voi și să puneți la cale o petrecere fie acum, la sfârșit de săptămână, fie în alt week-end, că sunt multe de făcut.

Balanță: Se poate să primiți o recompensă bănească pentru că ați avut succesul pe care au mizat șefii și nu i-ați dezamăgit. O să vă implicați în diverse activități care vă pot plasa pe un piedestal, acolo unde vă e locul, ca să știe toată lumea de ce sunteți capabili.

Scorpion: O problemă de sănătate se poate rezolva dacă faceți o programare la medic și urmați și tratamentul pe care vi-l prescrie. Vă pot intra bani și să faceți cheltuieli, dintre cele neprevăzute, că apar situații speciale care pot fi adevărate chilipiruri pentru voi.

Săgetător: O să vă dați întălnire cu cineva care vede în voi un partener de cuplu, dar vouă nu vă e clar că această persoană e fix ceea ce căutați. Întâlnirea cu cineva din lumea afacerilor v-ar putea deschide un alt orizont profesional și ați putea colabora cu mulți profesioniști.

Capricorn: Se poate să se încheie un proces și să aveți căștig de cauza că ați venit cu toate dovezile și argumentele pe parcurs. La voi, solicitări din toate direcțiile, vi se propun niște activități - și de serviciu, dar și particulare și o să aveți de lucru, nu glumă.

Vărsător: Poate vi se propune o vacanță și ar trebui să vă faceți un program în care să încapă și câteva zile la odihnă undeva. Se pare că o să vă ocupați timpul liber cu ceva care vă pune creativitatea în mișcare și o să puteți face rost și de bani că se vor cere pe piață produsele.

Pești: Simțiți nevoia unei schimbări și n-o să vă mulțumiți cu puțin, că aveți un AS în mânecă, pe marele benefic Jupiter. Vă ocupați de treburile gospodărești, sunt lucruri pe care v-ați propus de multă vreme să le faceți și abia acum aveți timp și banii necesari să mai luați una, alta.

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: