Horoscop

Valabil pe 17 august

Berbec: Poate fi masă mare cu rudele, e vreo logodnă, se căsătorește cineva sau își botează copilul, ceva e.

Taur: Vești din sfera sentimentală. Acea persoană despre care credeați că v-a uitat revine, pentru că abia acum vă apreciază.

Gemeni: Poate faceți o tratație la voi acasă, că vreți mai mult spațiu și chiar și în concediu, dacă sunteți prin țară, pe undeva.

Rac: Poate vă puneți echipamentul sportiv și vă duceți în parc să alergați sau la piscină, ori să vă cățărați pe munte, să vă dezmorțiți.

Leu: O să vă întâlniți cu niște parteneri de afaceri, că aveți niște idei pe care le puteți pune în practică și vreți să vedeți ce părere au și ei și stați la o cafea de vorbă.

Fecioară: Se poate să petreceți câteva ore pe drum, că vă întoarceți de pe unde ați fost plecați și aflați și niște vești bune, din mers, așa.

Balanță: O să explorați o sursă de bani, mai întrebați în dreapta și în stânga dacă ofertele de colaborare stau în picioare, au acoperire.

Scorpion: Cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme revine și vă propune un proiect particular și s-ar putea să vă încânte ideea.

Săgetător: Familia are ceva de sărbătorit și o să vă adunați unde aveți mai mult spațiu, ca să vă puteți desfășura , să vă destindeți.

Capricorn: Ați avea unde să vă duceți, ca să schimbați mediul și peisajul și ceva în sufletul vostru o să capete culoare. Poate dați de cineva de care vă îndrăgostiți.

Vărsător: O să jonglați cu niște bani, luați diverse pentru o tratație, dar și pentru cadouri, că aveți niște premianți.

Pești: Poate vă prezentați la un interviu, o emisiune, apăreți online, ca să vă puneți un punct de vedere, să comentați ceva.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: