Horoscop

Valabil pe 15 septembrie

Berbec: Multe persoane din segmentul socio-profesional vor veni astăzi spre voi, fie pentru a vă oferi informaţii, fie pentru a vă sfătui, fie pur și simplu din curiozitate să afle ce mai faceţi şi cum vă merge. Fiţi prudent, dezvăluţi cât mai puţine despre voi, însă ascultaţi ce vă povestesc alţii.

Taur: Provocările zilei vin dinspre segmentul profesional. Sunt posibile discuţii aprinse cu şefii sau cu diverşi oficiali ai unor instituţii conexe locului vostru de muncă. Gândirea şi comunicarea sunt viciate, astfel că este dificil să ajungeţi la un consens cu aceste persoane.

Gemeni: Sunt posibile discuţii aprinse cu persoanele întâlnite astăzi. Ar fi bine să vă rezumaţi la dialoguri banale, teme strict necesare şi să evitaţi critica sau divulgarea părerilor voastre despre lume şi viaţă. Orientaţi-vă eforturile spre a vă rafina mentalul cu lecturi deosebite, vizite la expoziţii de artă sau cu vizionarea unei piese de teatru.

Rac: Ziua este potrivită pentru a vă planifica bugetul şi cheltuielile majore pentru cel puţin o lună de acum încolo. Totodată, aveți şanse să achitaţi facturi restante, să faceţi cumpărăturile planificate mai demult sau să ajutaţi pe cineva apropiat cu bani şi bunuri.

Leu: Accentul zilei se află pe relaţiile parteneriale. Sunt posibile discuţii interesante, utile şi planificarea unor acţiuni comune viitoare, alături de oameni de încredere. Însă este bine să nu cereți prea mult din partea celorlalţi. Pentru că, atunci când vă aşteptaţi mai puţin, înţelegerile şi promisiunile se pot anula.

Fecioară: Sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să ţineţi cont de acest lucru. Chiar dacă v-aţi propus să rezolvaţi multe şi mărunte, energia vitală este la cote joase. Ocupaţi-vă numai de priorităţi şi într-un ritm potrivit stării voastre de spirit. Aveţi încredere că o zi de odihnă vă aduce multe beneficii.

Balanţă: Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vă aduc astăzi momente plăcute. Chiar dacă pot apărea şi neînţelegeri pe diverse teme, dar în mod special de la divergenţe de opinii, de mentalităţi, farmecul vostru nativ şi dorinţa lăuntrică de a echilibra situaţiile vă pot ajuta mult și bine.

Scorpion: Aveţi spor la activităţile domestice. Cu toate că veţi fi solicitat şi în plan socio-profesional, probabil va trebui să călătoriţi pe distanţe scurte pentru a rezolva diverse, gândurile vă vor rămâne acasă, alături de membrii familiei. Cu puţin efort veţi reuşi să vă descurcaţi onorabil, atât la serviciu, cât şi în plan familial.

Săgetător: O zi încărcată de informaţii, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat şi de călătorii pe distanţe scurte. Posibil să vă obosească toate acestea, mai ales spre prânz, aşa încât fiţi prudent şi dozaţi-vă eforturile. Unii vor veni spre voi pentru a vă cere ajutor material sau pentru a le oferi sfaturi.

Capricorn: Se întrezăresc cheltuieli cotidiene, însă vă puteţi ocupa cu succes şi de cumpărăturile planificate mai demult şi care necesită sume de bani ceva mai mari. Pe de altă parte sunt şanse să primiţi bani de la serviciu, în urma eforturilor depuse în activităţile profesionale.

Vărsător: Sunt momente bune pentru a schimba în structura fiinţei voastre acele trăsături, obiceiuri, idei, concepţii care sunt deja perimate. Veţi putea întrezări filozofii noi de viaţă, veţi putea trasa fără efort planuri măreţe de viitor şi chiar vă veţi îmbunătăţi felul de a fi şi de a relaţiona cu ceilalţi.

Peşti: Este ziua secretelor, a discuţiilor de taină, bine fiind să ţineţi cont de informaţiile aflate pe căi mai puţin obişnuite. Rezervaţi-vă momente în care să staţi voi cu voi înşivă la masa tratativelor, să analizaţi sincer ceea ce nu mai funcţionează şi să vă orientaţi spre soluţiile potrivite acestei perioade.

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: