Horoscop

Valabil pe 17 septembrie

Berbec: Știi cum să vorbești cu ceilalți, cum să-i convingi, cum să ajungi acolo unde îți dorești. Este o zi bună pentru aspecte ce țin de sectorul muncii, pentru o nouă colaborare sau chiar un nou job. Este un cadru astral prielnic pentru studiu, susținerea unui discurs.

Taur: Este bine aspectată sfera finanțelor, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergi la cumpărături sau să faci achiziții de care nu ai nevoie. Mai bine ai gândi strategic, ai face planuri istețe, focusându-te pe rezultatele din viitorul îndepărtat, nu pe recompensele imediate.

Gemeni: Astăzi nu este de stat în casa, ci de acționat. Sunt bine aspectate relațiile, fie că este vorba despre cele din sfera carierei, fie din familie și rude, fie legate de persoane cu experiență, mentori, autorități. Sunt favorizate și drumurile, deplasările, călătoriile.

Rac: Ești foarte intuitiv, de aceea ar fi bine să-ți asculți al șaselea simț, te îndeamnă astrele. Fii mai atent la detalii, la promisiunile pe care le fac astăzi ceilalți, pentru că este posibil să nu să se țină de cuvânt. Este importat să fii mai calculat și la capitolul banilor.

Leu: Stai bine în ceea ce privește imaginație, creativitate. Ești abil și dacă este nevoie să vinzi, să influențezi, să negociezi. Este o zi în care ste bine să interacționezi cu ceilalți, pentru că astfel poți obține anumite informații, concesii, ajutoare din partea lor.

Fecioara: Te concentrezi pe îmbunătățirea imaginii, te interesează o avansare socială, recunoașterea meritelor, cauți soluții pentru aplicarea unor idei ce ține de un mod de viață mai sănătos. Sunt bine aspectate evenimentele sociale și cunoașterea unor noi persoane.

Balanta: Anumite situații, experiențe sau chiar persoane din trecut încearcă sau reîncearcă să-și facă loc în viața ta, iar tu te simți prins în dilemă. Privește spre viitor, să nu te lași păcălit de trecut. Să închei capitolul dacă nu a fost încheiat la timp și să-ți vezi de drum.

Scorpion: Dai dovadă de realism, corectitudine, pragmatism, ba chiar ești mai drastic, de aceea astăzi poți lua decizii importante, la rece, atât în legătură cu proiecte pe termen lung ce țin de sectorul carierei, banilor, cât și legate de familie, cămin, susțin astrele.

Sagetator: Dacă te gândești să faci o schimbare legată de casă, de gospodărie, de spațiul tău intim, acum este un moment bun. Ești atent la detalii, găsești oferte bune, atragi situații benefice și persoanele potrivite. Sunt favorizate relocările, organizările.

Capricorn: Astăzi primești vești bune, răspunsuri prielnice, poți avea parte de surprize, sincronicități frumoase. Poți avea parte de discuții interesante, care să-ți bucure ziua, să te energizeze, să-ți reamintească parcă anumite valori, anumite principii în care crezi.

Varsator: Zi bună pentru noi începuturi, pentru a te apuca de o nouă etapă, de un proiect care te entuziasmează. Ascultă-ți intuiția, mai ales dacă ești în căutare de soluții, ai decizii rapide de luat. Cadru astral bun pentru relocare, pentru a cumpăra un imobil, pentru a renova.

Pesti: Te ajută mult capacitatea ta de a discuta cu ceilalți, de a asculta cu adevărat, de a empatiza, de a te implica. Dai dovadă de diplomație în interacțiunile cu ceilalţi. Este o zi în care ai multă imaginație, te poți afirma, dar în același timp îți asculți vocea interioară.

Vizualizări: 994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: