Horoscop

Valabil pe 16 septembrie

Berbec: Cariera este în schimbare și poate cunoaște cote nesperate sau o răsturnare de planuri. Apar la tot pasul semne care sugerează faptul că vei intra pe calea cea bună, chiar dacă acțiunile te vor scoate din zona de confort.

Taur: Starea de bine se simte în jurul tău. Poate că o să ai și momente de sarcasm, dar îți sporesc șarmul, te ajută să atragi atenția cuiva din anturaj. Socializează, azi sunt șanse sporite de a reuşi material și de a asigura cele necesare traiului.

Gemeni: Vestea că trebuie să faci azi o treabă sau o călătorie neașteptată în interes de serviciu s-ar putea să te indispună. Nu te simți în formă bună și de aceea faci tot posibilul să o amâni, dar amânarea treburilor nu este o soluție bună.

Rac: Există șanse să spui vorbe grele sau să faci acțiuni pe care le vei regreta. Capacitatea de comunicare este foarte bună. Este momentul să laşi în urmă parteneriatele vechi ce nu funcționează și nu exagera cu acțiuni care se dovedesc inutile.

Leu: Pe plan financiar ești dispus să îți asumi noi responsabilități, dar reușita pe termen lung depinde și de înscrierea pe care ai putea să o faci azi la un program de perfecționare. O zi plină de creativitate, inspirație și încredere în viitor.

Fecioară: Ar trebui să preiei inițiativa pentru a limpezi o situație, ai idei creative. Caută ajutor în familie, aceasta te cunoaște cel mai bine, iar împreună veți găsi soluția cea mai bună. Ai tăi își fac griji pentru tine, liniștește-i pentru a nu le crea alte probleme.

Balanţă: Ți se arată o cale de a implementa tot ceea ce a venit nou în ultima perioadă. Încearcă să organizezi totul pe calea logică, rațională, concentrează-ți energia pe ceea ce ai de făcut. Profesional, ziua aduce posibilitatea unei promovări, avansări, vânzări.

Scorpion: Este posibil să ai o zi dificilă în relația de cuplu. Partenerul dă vina pe tine pentru o situație inopinată, care va genera o problemă. Mai bine nu cere ajutor din exterior, tot ce ai nevoie se găsește în interior, tu ești conectat acum la intuiție.

Săgetător: Abundența ideilor și soluțiilor care îți trec prin minte te vor transforma într-o persoană greu de suportat. Încearcă să-ți faci ordine în minte și să comunci în mod, clar și concis. Poţi încerca să rezolvi unele chestiuni administrative, gospodărești.

Capricorn: Sunt șanse mari să întâlneşti o persoană grijulie de care ai nevoie pentru a reuși în ceea ce ţi-ai propus. Pe seară auzi de un chilipir: o casă, o mașină, un teren, un obiect pe care ţi-l doreai de mult. Nu încerca să-ţi impui punctul de vedere.

Vărsător: Tendința de a filosofa te va îndepărta de la problemele financiare și te va ajuta să te echilibrezipe plan psihic. Lăsă-ţi instinctul de proprietate să se activeze, iar dorința de a face bani să te conducă spre noi provocări financiare.

Peşti: Un fost colaborator îţi propune întoarcerea la un loc de muncă sau să intri într-un proiect. Nu eşti tentat de mirajul unei reușite de moment, depune eforturi pentru a te remarca profesional. Dacă ţi se propune o investiție mare, fii chibzuit.

Vizualizări: 1,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: