Horoscop

Valabil pe 29 septembrie

Berbec: Este timpul să te uiți pe agendă, să fii mai atent la sarcinile pe care le ai, să le prioritizezi cu atenție și, mai ales, să pui accentul pe interacțiunile cu ceilalți. Astăzi este despre organizare, aranjamente, revizuiri, stabilirea unor alianţe, conexiuni, parteneriate.

Taur: Dai dovadă de concentrare și seriozitate, poți lua unele decizii pe termen lung sau care țin de sfera finanțelor. Sunt avantajate și ideile, sarcinile sau proiectele mai vechi sau la care în trecut ai avut rezultațe sau experiențe bune. Folosește-te de aceste cunoștințe.

Gemeni: Dai dovadă de eficiență în sfera muncii, dar grijă mare la atitudinea pe care o ai. Ai tendința să-ți setezi așteptări sau obiective mult prea mari sau să-ți stabilești unele termene-limită mult prea greu de bifat. Fii mai maleabil cu tine, cu ceilalți, chiar mai realist.

Rac: Care sunt proiectele care te entuziasmează și pe care ai dori să le dezvolți? Este un cadru astral excelent pentru a le pune pe masă, pentru a le exprima, pentru a le aduce în centrul atenției persoanelor cu mai multă experiență sau cu resursele de care ai nevoie.

Leu: Este bine aspectată comunicarea în scris sau prin intermediul tehnologiei. Este favorizat lucrul cu hârtiile. Toate ideile pe care le ai ar fi bine să le așterni pe hârtie. Cadru astral bun pentru toți cei care activează în domeniul artelor sau care au joburi creative.

Fecioară: Ești isteț, pragmatic și știi să negociezi, iar partea minunată este că nu vei căuta să negociezi doar pentru binele propriu, ci și pentru interesele altora. Ai și un simț justițiar pronunțat, de aceea te vei ține de reguli, de norme, vei cere celorlalți să fie corecți.

Balanţă: Simți nevoia să ieși din zona ta de confort și să îmbunătățești lucrurile, să rectifici unele aspecte, să repari unele greșeli, indiferent că e vorba de sectorul profesional, de dezvoltarea ta personală, despre sarcinile de familie sau despre cele gospodărești.

Scorpion: Zi plină, iar punctul tău forte va ține de sectorul comunicării. Cu o vorbă bună sau spusă la locul și timpul potrivit vei ști să aplanezi un conflict sau să direcționezi lucrurile acolo unde îți dorești tu. Ești dibace când te exprimi, ai fler, îți asculți intuiția.

Săgetător: Cauți ca lucrurile să fie corecte, organizate și respectate. Nu-ți plac noutățile, surprizele, răsturnările de situație și eviți deciziile pe termen lung. Este esențial să urmezi agenda, să te ții de cuvânt, să respecți promisiunea făcută, să fii punctual azi.

Capricorn: Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, vizitele, lucrul în echipă. Este favorizat sectorul bunurilor materiale, elementele și activitățile ce țin de finanțe, de extindere, de dezvoltare, de vânzare și imobiliare. Poți semna acte, contracte, parteneriate.

Vărsător: Ai multe idei, dar simți că îți lipsește curajul, de aceea sfatul astrelor pentru astăzi este să cauți pe cineva de încredere care să te ajute să te mobilizezi, să-ți ofere acel suport, acea încredere în forțele proprii de care ai nevoie. Cine te poate ajuta?

Peşti: Ești plin de energie și cauţi activități care să te mulțumească în acest sens, să te ajute să-ți folosești tot acest avânt. Este un cadru astral bun și pentru întâlniri, drumuri, deplasări, pentru comunicarea cu autoritățile, dar și pentru activitățile în aer liber.

Vizualizări: 1,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: