Horoscop

Valabil pe 3 noiembrie

Berbec: Celor cu care vei interacționa astăzi o să li se pară că li s-au înecat corăbiile, iar tu vei fi cel care va încerca să-i readucă la țărm, va căuta să-i încurajeze, să-i mobilizeze. Dai dovadă de multă energie și pricepere în rolul de prieten, oferind suportul de care au ceilalți nevoie.

Taur: Astăzi este de grup și despre prietenie, și chiar vei juca un rol important în viața celorlalți. Reușești să-ți gestionezi emoțiile, dar și pe ale celorlalți. Dai dovadă de înțelegere, generozitate, reușești să pansezi inimile celorlalți, să aduci cuvinte blânde, calde acolo unde este nevoie.

Gemeni: Zi favorabilă în plan profesional când este vorba despre a lucra cu hârtiile, a fi atent la detalii. S-ar putea ca o etapă să-și anunțe finalitatea sau să ofere suficiente indicii că este timpul să închei cu ceva. Nu te apuca de ceva nou până nu rezolvi tot cu această sarcină sau acest proiect.

Rac: Astăzi este despre conexiuni, despre legături, atât profesionale, cât și personale. Ești priceput la comunicare, la a împărtăși idei, planuri, dar și la a găsi informațiile necesare. Este esențial să te focusezi azi pe relațiile cu colegii, cu partenerii, cu șefii, cu autoritățile, cu cei din familie.

Leu: Anumite nemulțumiri sunt pe cale să erupă, dacă nu te concentrezi pe identificarea acestora, pe găsirea soluțiilor. Nu le astupa la repezeală, doar ca să nu le mai vezi/auzi pentru o perioadă. Ocupă-te serios de aceste probleme, frustrări, neînțelegeri, neajunsuri.

Fecioară: Cei din jurul tău par mai prietenoși, mai apropiați, iar acest lucru îți aduce o energie deosebită, este motivația de care ai nevoie pentru a te mobiliza și a acționa. Cadru astral bun pentru proiectele de grup, colaborări, parteneriate.

Balanţă: S-ar putea să descoperi că astăzi ai pe umerii tăi cam multe responsabilități, dar nu te alarma și nu te victimiza, ci caută să te focusezi pe fiecare sarcină în parte și să ai o atitudine proactivă, de ”ok, hai să găsim soluții!”. Este o ocazie bună să fii văzut, să te afirmi, susțin astrele.

Scorpion: Dai dovadă de perspicacitate, pragmatism și concentrare și aștepți ca și cei cu care interacționezi astăzi să aibă același avânt, aceeași abordare. Doar că ar fi bine să mai calmezi din această dinamică, pentru că nu toată lumea poate ține azi pasul cu tine, te atenționează astrele.

Săgetător: Cauți un aliat de încredere, o persoană cu care să rezonezi, căreia să nu fie nevoie să-i spui prea multe ca să te înțeleagă. Ai nevoie de suportul acestui om. Sunt posibile discuții profunde, sincere, productive, cu concluzii clare, cu alegeri inspirate și pe termen lung.

Capricorn: Te frământă unele lucruri și cauți răspunsuri. Ești mai nostalgic, mai romantic, dar și mai creativ, lăsându-ți imaginația în libertate. Este un moment bun pentru proiecte sau sarcini artistice. Este un cadru astral minunat pentru a-ți asculta instinctele, pentru a-ți folosi talentele.

Vărsător: Poate nu este o zi bună pentru decizii majore, dar este favorabilă pentru introspecție, pentru a reflecta asupra ultimelor evenimente sau situații, pentru a găsi soluții. Se anunță o zi bună și pentru lucrul cu hârtiile sau comunicarea prin intermediul tehnologiei.

Peşti: Te așteaptă zi plină, cu multe rezultate palpabile în plan profesional și personal. O să ți se pară că ești sub lupa celor din jur, că ești verificat, testat. S-ar putea să te afli într-o situație de nesiguranță sau de confuzie legată de o alegere. Nu renunța la ideile tale, la planurile pe care le ai.

Vizualizări: 1,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: