Horoscop

Valabil pe 1 noiembrie

Berbec: Cineva care a încercat să se apropie de voi nu a prea avut succes, dar nici nu vrea să renunțe, că știe că șanse ar avea. Și revine. O să interacționați cu niște angajatori care vor să lucrați la un proiect și rămâne să vă hotărați dacă vă mai duceți la actualul serviciu sau intrați în combinație cu acești oameni.

Taur: Poate a sosit momentul să discutați deschis, cu cărțile pe față, cu alesul inimii, cu care vreți să vă căsătoriți. Sau poate nu vreți. O să căutați, probabil, încă ceva de lucru ca să le asigurați alor voștri ce le trebuie, poate mai faceți niște investiții în casă și o să cam depășiți bugetul alocat.

Gemeni: O să vă iasă în cale cineva care își dorește o relație serioasă și o să vă întelegeti de minune - probați. Par să vină de undeva niște bani și să le luați alor voștri ce v-au rugat sau ce v-ați propus să le cumpărați ca să fie un confort sporit de învățat sau de lucrat de acasă.

Rac: Poate or să vă intre acei bani pe care îi așteptați de o groază de timp și o să răsuflați ușurați, că nu i-ați pierdut. Se poate să vi se pregătească o surpriză plăcută și să aveți un alt vibe, o energie cu care să faceți și toate acele lucruri pentru care nu vă găseați niciodată timp.

Leu: Se poate să fiți ocupați cu școala, poate aveți examene sau sunt evaluări pe care să le luați fară probleme. Poate o să faceți un efort financiar ca să vă puneți casa la punct și să vă bucurați de un mediu înconjurător pe gustul vostru și să merite fiecare bănuț.

Fecioară: O să dați zor să terminați treburile gospodărești ca să vă și odihniți, că o să aveți, probabil, musafiri în weekend. O să duceți muncă de lămurire cu șefii să vă dea mai mulți bani la salariu, că ați muncit mai mult în ultima perioadă și să vă evaluați calitățile, lăsați modestia.

Balanță: Rudele apropiate au nevoie de o mână de ajutor de la voi și pentru voi nu va fi niciun efort, ba chiar o plăcere. E lume serviabilă în jurul vostru și o să aveți mai mult spor la treabă, dacă nu cumva or să facă alții treaba în locul vostru, să vă mai trageți și voi sufletul.

Săgetător: Poate aranjați și voi ceva pentru sfârșitul de săptămână și faceți rezervare, vă îngrijiti și de bani, că să vă simțiți în largul vostru pe acolo. E o infuzie de optimism la voi și o să aveți o stare de sprit mult mai bună, că e cineva cu care vă întelegeti și există iubire, iar dacă nu, trebuie să apară cineva.

Scorpion: Zi bună în sectorul muncii, afacerilor, colaborărilor. Ai multă inițiativă, iar în cazul în care trebuie să susții un examen, să vorbești în public, să ții un discurs, vei reuși să faci o impresie bună. Zi bună pentru studiu, dezvoltare personală, noi abilități și cunoștințe.

Capricorn: Se poate să vă duceți la un interviu pentru un job ori poate dați concurs pentru un post de conducere și se anunță succes. Se poate să vă lansați cu ceva nou pe piață și să prindă bine la publicul cumpărător, că știți exact cui vă adresați și promite să fie de cursă lungă și vă luați banii.

Vărsător: E rost de plecat pe undeva, daca nu aveți vreo nuntă sau un botez, sâmbăta ori duminică și o să vă mai relaxați și voi. Vi se face o ofertă de nerefuzat, e o afacere pe care o puteți exploata la maximum și să vă asiguati un venit consistent pe o perioadă mai lungă de timp.

Pești: Vi se lansează o invitație la cafea și puteți discuta și afaceri, dacă nu ați avut timp până acum că ați fost până peste cap de ocupați. Ați putea recurge la un împrumut și să vă schimbați măcar mașina, dacă nu și casa și dacă nu vă încumetati acum, poate lăsați totul pe anul viitor.

Vizualizări: 1,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: