Horoscop

Valabil pe 27 octombrie

Berbec: S-ar putea ca astăzi să fii mai emotiv. Recomandarea astrelor este să nu fugi de emoții, ci mai curând de situațiile extreme, de excese, de momentele care sunt mai conflictuale. Pe de altă parte, se anunță aspecte pozitive în ceea ce privește sfera banilor.

Taur: Cauți echilibrul în toate, să clarifici lucrurile, să le armonizezi în sfera relațiilor, fie că este vorba despre serviciu sau de sectorul vieții personale. Te concentrezi asupra alianțelor, colaborărilor, sunt avantajate legăturile și cu cei aflați în poziții-cheie.

Gemeni: Semnul tău zodiacal se află în sfera rutinei și muncii, unde lucrurile par să se așeze destul de de avantajos. Nu au loc schimbări deosebite, vor fi favorizate cele familiare, care îți oferă stabilitate, liniște, siguranță, preferi strategiile și metodele verificate.

Rac: Zi plăcută, chiar dacă nu va fi exact după planul dorit sau așteptările avute, dar, per total, e favorabilă. Cadru astral prielnic și pentru a-ți lăsa creativitatea să vină exact așa cum e și pentru a te folosi de imaginație, pentru a fi liber, deschis, autentic.

Leu: O zi obișnuită, fără mari evenimente sau schimbări majore. Recomandarea astrelor este să nu forțezi lucrurile, să nu pui presiune pe tine și să te focusezi pe lucrurile ce țin de rutină, să cauți să faci fiecare sarcină cu conștiinciozitate, calm și răbdare.

Fecioară: Trebuie să fii atent ce mesaje sau informații ajung la tine, ce au oamenii să-ți spună. Cineva apare pe neașteptate și încearcă să-ți acapareze atenția cu ceva. Nu te grăbi, acordă-i timp, ai înțelepciunea de a urmări informațiile, detalii pe care ți le oferă.

Balanţă: Ești interesat de bani, de bunuri materiale, de cum să-ți sporești veniturile, cum să faci achiziții sau ce tranzacții să faci astfel încât să fie avantajoase. Sunt bine aspectate și legăturile cu imobiliarele, negociezi, convingi, dai dovadă de fler și pragmatism.

Scorpion: Este timpul să renunți la trecut, la lucrurile care te țin pe loc, fie că este vorba despre un proiect care nu duce nicăieri sau de o situație ori persoane cu care nu mai rezonezi sau cu care nu mai poți construi nimic. Fă ceva pentru a schimba lucrurile.

Săgetător: Cuvintele-cheie pentru azi: enigme, secrete, mistere, zvonuri, detalii. Ești curios și îți place să afli cum este la alții, ce decizii iau ceilalți, dar asta nu înseamnă că tot ce afli este exact așa, pentru că nu știi niciodată ce este în culise. Nu te lăsa păcălit de aparențe.

Capricorn: Lasă-i pe ceilalți să conducă, să ia decizii, să controleze lucrurile, iar tu fă un pas în spate și concentrează-te asupra aspectelor pentru care nu ai avut timp în ultima perioadă. S-ar putea să descoperi că cineva care preia din atribuții îți face o mare favoare.

Vărsător: Astăzi este despre comunicare, despre împărtășit emoții, trăiri, despre întrebat, căutat, aflat. Cadru astral deosebit de bun pentru a te apropia de anumite persoane, pentru a găsi răspunsuri şi clarifica situații. Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, vizitele.

Peşti: Te concentrezi asupra obiectivelor pe termen lung care țin de carieră și de planuri personale. Ești ambițios, hotărât să reușești cu ceea ce-ți propui și destul de motivat. Vezi imaginea de ansamblu și îi ajuți și pe ceilalți să rămână ancorați în realitate.

Vizualizări: 1,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: