Horoscop

Valabil pe 15 noiembrie

Berbec: Se reglează o situație financiară, găsiți o soluție ca să vă puteți schimba mașina, faceți un împrumut bancar, sau vă ajută cineva apropiat, în cel mai bun caz.

Taur: Vă curtează multă lume care vrea să puneți umărul la diverse proiecte, ca să vă manifestați creativitatea, că sunteți foarte talentați și pricepuți la toate.

Gemeni: Or să fie niște aspecte de reparat la serviciu, poate cu actele or fi niște probleme, dar e cineva care o să vă ajute, anturajul colegial vă sare în ajutor.

Rac: E posibil să luați bani, și să vă bucurați de niște reduceri la cumpărături, apar de undeva niște avantaje și o să profitați din plin.

Leu: Se reînnoiește o ofertă de lucru și o să o acceptați, dar o să mai negociați câte ceva, poate în echipa cu care lucrați, trebuie făcută o selecție.

Fecioară: E de perfectat o situație ca să vă consolidați statutul profesional și o să dați un examen poate va fi o testare și pe care o veți trece cu succes.

Balanță: O să obțineți acei bani pe care i-ați cerut șefilor și n-o să rămâneți restanțieri cu ratele, facturile și cu alte plăți obligatorii. O să fiți cu toate la zi!

Scorpion: Se poate să vă asigurați un confort sporit acasă, ați comandat diverse lucruri noi, în locul celor uzate și se poate și învăța și lucra de acasă. Dați refresh locuinței.

Săgetător: Poate vă faceți un grup cu care să vă conversați fie pe teme profesionale, fie personale și o să descărcați tensiunile, că sunt lucruri care vă împovărează.

Capricorn: O să vă descurcați ceva mai bine cu banii, chiar dacă o să aveți cheltuieli, că nu se poate fără, dar e posibil să mai luați bani dintr-o colaborare, e de presupus.

Vărsător: O veste bună, că primiți un accept, că vi se propune o funcție, un extrajob, dar apar și niște obligații care or să vă cam dea de furcă.

Pești: Ați putea semna acte fără să vă deplasați, cu semnătură electronică, prin poștă, ca să nu stați la cozi și să interacționați cu oamenii. E bine să vă puneți la adăpost.

Vizualizări: 2,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: