Horoscop

Valabil pe 10 noiembrie

Berbec: Privește spre viitor cu încredere și zâmbește oportunităților, chiar dacă va fi multă muncă, multe de decis, multe de îndurat. O zi plină din multe puncte de vedere, încearcă să te bucuri de tot ce apare, de tot ce îți oferă Universul. Bazează-te pe intuiție.

Taur: Zi plină și oricât de mult dinamism ar aduce această zi recomandarea astrelor este să nu amâni nimic. Imaginația te va ajuta astăzi să găsești soluții, să descifrezi enigme, să negociezi, să convingi, să ”jonglezi” astfel încât să o scoți la capăt cu toate.

Gemeni: Trecutul se intersectează cu prezentul și e de bine! Ceea ce ai construit până acum s-ar putea să capete contur, să apară primele roade ale muncii tale, de aceea fii mândru de acest aspect. Ceilalți vor vedea şi ei munca ta și te vor admira pentru tenacitate.

Rac: Ai atâtea idei minunate în minte, încât ar fi bine să le notezi. Ar fi bine să iei lucrurile cât de în serios este posibil, te îndeamnă astrele. Ai parte de unele premoniții, de unele străfulgerări de gânduri, de idei clare, de viziuni îndrăznețe de care ar fi bine să ții cont.

Leu: Te trezești în centrul atenției, fie că va trebui să ții un discurs, fie că ai expus o părere și ți se va cere să o dezvolți în fața mai multor persoane. Cert este că te simți bine să fii înconjurat de oameni, să participi la discuțiile de grup, să fii parte din comunitate.

Fecioară: Descoperi că lucrurile nu sunt cum te așteptai sau că nu se întâmplă așa cum îți doreai, și că este nevoie să preiei frâiele, să controlezi procesul, traseul, să urmezi planul și să-i mobilizezi și pe ceilalți. Fii atent la felul în care cauți să-i convingi să te urmeze.

Balanţă: Respectă regulile, normele, fii corect, evită speculațiile, altfel riști să ai parte de penalizări, amenzi, reproșuri, certuri. Și nu îți dorești asta, tu, cel care caută pacea, liniștea mai mult decât orice. Este un moment bun să îi laşi pe ceilalți să conducă, să decidă.

Scorpion: Concentrează-te asupra relațiilor din viața ta, fie că este vorba despre legătura cu copiii, cu frații și surorile, cu prietenii, cu colegii mai apropiați, cu partenerii de proiect sau de afaceri și neapărat cu partenerul de cuplu. Caută căi să le îmbunătățești.

Săgetător: Se schimbă dinamica, intervin modificări, evenimente neașteptate. S-ar putea să apară câteva ocazii bune pentru a schimba rutina cu care ești obișnuit, pentru a te bucura de câteva noutăți, pentru a te distra un pic pe seama unor întămplări neașteptate.

Capricorn: Menține un echilibru între sfera plăcerilor și sectorul finanțelor, s-ar putea să iei unele decizii care vor ține mai mult cont de dorințele tale, de micile bucurii și distracții, și mai puțin de buzunarul tău. Gândește-te de două ori înainte să achiziționezi ceva.

Vărsător: Astăzi este despre muncă și siguranță, stabilitate, planuri de viitor, și s-ar putea să-ți manifești deschis aceste dorințe în fața celor care au un cuvânt de spus în acest sens, iar acest lucru îți va aduce un plus de imagine. Moment bun să-ți arăți abilitățile şi talentele.

Peşti: Nu te mai uita în curtea vecinului, pentru că nu știi care sunt problemele reale cu care se confruntă acesta. Mai bine te-ai concentra asupra propriilor dorințe, ți-ai sufleca mânecile și te-ai apuca de treabă. Ai resursele necesare și oameni dispuși să te ajute.

Vizualizări: 1,918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: