Horoscop

Valabil pe 8 noiembrie

Berbec: E de făcut un set de analize medicale, chiar dacă nu vă doare nimic, preventiv, ca să nu vă treziți cu surprize neplăcute. O să puteți descoperi o sursă suplimentară de venit și să vă simțiți mai în largul vostru că aveți bani și vă permiteți și lucruri la care până acum doar visați.

Taur: O să aveți o discuție între patru ochi cu partenerul de cuplu aveți de luat o decizie și vreți să vă puneți de acord. Apar noutăți la serviciu și o să aveți ceva special de lucru, că s-a schimbat ceva, șeful, sau departamentul, sediul probabil și o să vă adaptați din mers.

Gemeni: O să fie, probabil, solicitant, că aveți treabă pe acasă și o să vă descurcați dacă îi rugați și pe ai voștri să pună umărul. Se rezolvă multe lucruri, printre care situația financiară, că apar bani care n-au venit la timp, dar acum o să-i recuperați, treptat, până la sfârșitul lunii.

Rac: O să acordăți mai mult timp activității preferate și care, pe lângă satisfacțiile morale, vor veni și cele materiale la pachet. Poate faceți niște cumpărături de pe online ca să le luați și alor voștri, dar și vouă ceva nou din Registrul vestimentar, că abia acum v-a venit rândul. 

Leu: Se poate să aveți succes la școală, să luați calificative de top și să încercați și ceva nou, vreun opțional care vi se pare atrăgător. O să vă interesați de niște reparații prin casă, poate montați ceva și căutați firme cu prețuri bune, ca să faceți economie și să mai luați diverse pentru casă.

Fecioară: Relația de cuplu va avea de câștigat, c-o să vă faceți timp și pentru partener, chit c-o să vă ocupați împreună de problemele casei - și tot e ceva. Se poate să semnați un contract care să vă aducă, pe lângă bani, un plus de prestigiu și să fiți la mare căutare, să vrea mulți coechipieri de afaceri să lucreze cu voi.

Balanță: Se poate să se rezolve o problemă financiară, printr-un împrumut bancar și să vă puteți cumpăra o casă, ori o mășină. Poate puneți și voi capăt unor negocieri și o să vă dați ok -ul pentru o colaborare, că apar acei bani de care aveți nevoie, în completarea salariului, și de ce nu?

Scorpion: Se poate să primiți răspunsul mult așteptat de la cineva pentru care aveți sentimente profunde. E o răscolire pe toate planurile și poate iese ceva bun, să primiți ok-ul pentru un contract, o afacere, poate-ați făcut niște achiziții și se pot rezolva multe lucruri.

Săgetător: E posibil să apară cineva care să vă scoată la o plimbare, o să vrea să vă cunoașteți mai bine și o să vă meargă bine împreună. Vouă vă vin idei pe care o să le puteți pune în practică și o să vină și succesul, că e un crescendo la voi, și o să deveniți mai puternici.

Capricorn: Se poate să vă exprimăți opiniile în rețelele de socializare și să fie o mare priză la public că e ceva de actualitate. Vă puteți asocia cu niște oameni pricepuți și o să faceți treabă frumoasă c-o să fie un efort minim și o să fie o platformă de relansare în carieră.

Vărsător: Se poate să vi se comunice un rezultat, poate fi și o sentință judecătorească și să vi se dea câștig de cauză. O invitație la drum și se poate să fie pentru weekend, dacă nu aveți alt program, și o să vă mai spălați gândurile că v-a cam ajuns oboseală.

Pești: Vă caută cineva de departe și or să vă emoționeze veștile pe care le veți primi că pot avea legătură cu relația sentimentală. Se poate să vi se facă o surpriză plăcută și să plecați de vineri pe undeva, dacă nu intervine nimic urgent și o să vă cucerească persoana respectivă cu acest gest. 

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: