Horoscop

Valabil pe 4/5 decembrie

Berbec: Un control medical n-ar strica, vedeţi ce se-ntâmplă şi cu ai voştri ca să puteţi sta liniştiţi de sărbători. Poate daţi un tun financiar şi vă schimbaţi maşina, sau cumpăraţi altceva util, acum, de sărbători că vreţi să le faceţi nişte surprize alor voştri.

Taur: Partenerul de cuplu are nevoie de mai multă susţinere din partea voastră şi dacă n-o să fiţi prea ocupaţi o să faceţi echipă. O să vă interesaţi de o afacere care v-aduce bani şi o să negociaţi cu coechipierii ca să obţineţi cele mai bune preţuri, să fie convenabil din toate punctele de vedere.

Gemeni: Se poate să semnaţi un act important şi să luaţi un salariu mărit, să vă puteţi lua şi concediu, să plecaţi pe undeva. Par să fie ceva probleme la serviciu, chiar dacă lucraţi de-acasă şi o să daţi zor să încheiaţi toate socotelile, să vă puteţi lua banii la sfârşitul anului.

Rac: Poate se organizează o petrecere de Moş Nicolae zilele-ăstea cu familie şi rude şi faceţi aprovizionarea şi pregătiri. Noutăţile apar în sfera sentimentală! Poate-asteptați de mult să se-ntoarcă cineva şi o să vă dea un semn de viaţă că vine, sau că vă cheamă acolo unde locuieşte.

Leu: Se poate s-aveţi un motiv serios să plecaţi într-o vacanţă, departe de casă, poate vă faceţi planuri de căsătorie, de sărbători sau imediat după. Se pare că aveţi idei pe care le puteţi pune în practică şi or să fie bine preţuite de cei cărora li se adresează că sunteţi inventivi şi ingenioşi.

Fecioară: Se poate s-aveţi de-ncheiat o situaţie şcolară, poate vă transferaţi în altă grupă, ori în alt an de studiu şi daţi diferenţa. Întrevedere cu cineva care-şi doreşte să colaboraţi, dar numai după ce o să încheiaţi celelalte obligaţii contractuale ca să nu vă supraîncărcaţi cu treburi.

Balanță: O să vă treziţi cu o ofertă de lucru pentru anul viitor şi o să aveţi destul timp de gândire până prin ianuarie să daţi răspunsul. Apar cheltuieli neprevăzute şi o să vă socotiţi banii să faceţi fatza situaţiilor de moment, după care mai vin nişte bonificaţii ca prima de Crăciun.

Scorpion: O să daţi cărţile pe față într-o chestiune care va tot stresat în ultima vreme şi un adevăr o să iasă la iveală. E animaţie, energie, putere de muncă, poate fi şi o relansare pentru voi că e cineva care s-a decis să investească în voi şi sunteţi pregătiţi până-n dinţi să reuşiţi ce v-aţi propus.

Săgetător: O să faceţi rost de bani poate din colaborări sau poate abia acum se vând produsele la care aţi lucrat şi vă intră banii în cont. O să vă daţi peste cap să rezolvaţi lucrurile complicate, să nu vă rămână pe anul viitor că vreţi să păşiţi cu dreptul în noul an şi o să vă bucuraţi de succes.

Capricorn: E o echipă care va cere o mână de ajutor şi o să vă implicaţi în proiectul respectiv dac-o să v-ajungă timpul. Se pare c-o să vă mai ocupaţi şi de voi, că destul le-aţi acordat tot ajutorul celorlalţi şi din familie şi dintre prieteni şi daţi refresh total.

Vărsător: Poate umblaţi la fondurile de rezervă să luaţi ceva util pentru casă şi o să daţi o căutare pe net ca să fie mai simplu. Solicitările vin din mai multe direcţii şi o să vă gestionaţi rezervele de energie şi de timp ca să vă achitaţi de toate obligaţiile, pentru că îi apreciaţi pe oamenii respectivi.

Pești: Poate vine cineva de departe şi vă face o surpriză şi e posibil să plecaţi într-o plimbare pe la rude şi la prieteni. Se conturează un câştig, poate fi prima de Crăciun, sau un cadou consistent din partea firmei la care lucraţi, ori poate o excursie, un sejur de sărbători undeva, la relax.

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: