Horoscop

Valabil pe 6 decembrie

Berbec: E posibil să găsiţi cazare ieftină pe undeva şi să vă permiteţi o minivacanţă de sărbători că meritaţi şi voi şi-ai voştri. O grijă în plus cu banii, la voi. Poate trebuie să reglaţi aspectul financiar c-aveţi de achitat rate, or fi ceva restanțe, sau alte cheltuieli neprevăzute.

Taur: S-au mai topit asperităţile din sfera partenerială şi o să duceţi comunicarea la alt nivel. Vă caută cineva care ştie că puteţi fi o ancoră, salvatorul, din punct de vedere profesional şi o să-i veniţi în ajutor cu ce-o să fie nevoie.

Gemeni: Pare să vă fie mai clar ce vă doriţi de la partenerul de viaţă, de la actuala relaţie şi e de vorbit pe tema asta cu partenerul. E în continuare mult de lucru la serviciu şi pe-acasă la fel, dar vă mai pot da o mână de ajutor ai voştri, acasă! Totul pe repede-nainte.

Rac: O să vă bucuraţi de suportul unor oameni care se-ndepartaseră, dar când aveţi nevoie ştiu ei să revină la ţanc. Se conturează o împlinire sufletească şi planurile de locuit împreună cu fiinţa iubită or să prindă viaţă şi să vă căsătoriţi cât de curând dacă n-aţi făcut pasul.

Leu: Le pregătiţi o surpriză celor mici şi dacă nu-i trimiteţi într-o excursie o să plecaţi împreună la sfârşitul anului pe undeva. Poate-ați făcut comandă de lucruri noi pentru casă şi o să reamenajaţi interiorul că vreţi o schimbare de atmosferă acasă, un plus de culoare.

Fecioară: E bine să treceţi în revistă actele să nu fie vreunul expirat şi să vă zădărnicească nişte planuri, să vă limiteze accesul unde-aveți acces. V-au rămas diverse lucruri de reparat pe-acasă, şi dacă unele nu mai pot fi salvate vă cumpăraţi lucruri noi, că or fi din cele de uz gospodăresc. Poate fi şi autoturismul.

Balanță: E posibil să luaţi bani şi să vă bucuraţi de un shopping de cadouri pentru toată lumea. O să primiţi confirmări, vi se dă ok-ul pentru un proiect în care v-aţi pus mari speranţe şi o să vă puteţi desfăşura, la capacitate maximă.

Scorpion: Apare cineva care vrea să faceţi echipă, c-aveţi multe în comun şi e de luptat pentru o astfel de relaţie. Noutăţi care să vă solicite interesul şi o să vă puteţi pune în practică ideile, că aţi putea fructifica şansele care vă ies, c-aţi stat destul în aşteptare.

  

Săgetător: Aveţi de luat nişte bani pe care trebuia, probabil, acum o lună, două să-i primiţi şi o să vă echilibraţi financiar. O să luaţi nişte decizii ca să vă meargă şi mai bine afacerile, că sunteţi capabili de multe lucruri pe care le puteţi pune în aplicare. Curaj!

Capricorn: O evaluare medicală nu v-ar strica deloc, poate veţi primi nişte recomandări şi-atât, preventiv. E un grup care vă cooptează într-un proiect care o să vă asigue banii pe anul viitor şi dacă nu vă hotărâţi acum, poate lăsaţi totul pe luna ianuarie.

Vărsător: Se poate să fiţi în contratimp cu şefii, dar cel mai bine-ar fi să vă pliaţi pe cerinţele lor, să nu vă taxeze cu ceva. O să vă vedeţi de programul vostru, în perioada asta, că anturajul are o agendă diferită de a voastră şi sunteţi presaţi de timp ca să vă atingeţi obiectivele.

Pești: O să perfectaţi o situaţie scriptică şi trebuie insistat ca să luaţi semnăturile cu parafă, cu tot şi n-o să fie uşor. Se poate să vă deplasaţi cu treburi, fie prin ţară, fie în afară ca să vă urmăriţi îndeaproape afacerile şi poate mai rămâneţi o zi, două la relax.

Vizualizări: 1,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: